Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Biroul de acasă

Fie că trăim la mulți kilometri distanță, fie că nu vrem să ne confruntăm cu lucrurile care ne distrag atenția de la birou, lucrul de acasă ne oferă concentrarea de care avem nevoie pentru a ne apuca serios de treabă și a deveni productivi.


Înainte


Dacă ai nevoie de un spațiu unde să te poți concentra, dar nu ai loc pentru un birou în casa ta sau bugetul pentru o extensie, asta nu înseamnă că nu poți crea un spațiu de lucru care să funcționeze pentru tine. Ce zici de colțurile din casă care nu sunt folosite atât de mult ca un dormitor pentru oaspeți sau din camera de zi? Cu simple ajustări poți transforma o zonă a camerei tale într-un spațiu de lucru eficient care te va face să nu-ți dorești să te întorci la birou.

Provocarea


Această casă nu are o cameră de oaspeți care să poată fi folosită ca birou, dar are nevoie de un mic spațiu de lucru unde să te poți concentra.

Lista proiectului

Vopsea pentru mobilier GoodHome North Pole

- Știm că spațiul de pe birou se poate aglomera ușor și că se pot întâmpla accidente. Vopseaua noastră GoodHome respinge lichidele, astfel încât stropii se pot șterge cu ușurință.

Tapet cu dublu adeziv GoodHome Vulpin
- Ne place când un proiect de decorare este rapid și ușor, iar acest tapet te va ajuta să economisești timp în comparație cu tapetul cu aplicare tradițională, fără a avea nevoie de o masă pentru pregătire.

După

Poți transforma un colț nefolosit din cameră în spațiul tău, stând astfel departe de orice altceva. Dacă ai spațiul necesar, așază biroul în apropierea unei ferestre cu o sursă de lumină naturală ca să îți dea energie și să te ajute să te concentrezi, mai ales dacă lucrezi la calculator toată ziua. Iar dacă ai nevoie de lumină artificială, o lampă de birou te ajută să îți lumineze biroul pentru a putea vedea detaliile mai fine.

Când vine vorba de birou, ieși din tipar și încearcă un blat sau un raft pe care îl poți tăia la lungime, astfel încât să fie potrivit pentru tine și spațiul tău. Adaugă-i blatului niște picioare pentru sprijin și folosește rafturi și coșuri de depozitare pentru a depozita hârtia sau papetăria. Gândește-te cum ți-ai putea personaliza spațiul de lucru și de ce lucruri esențiale ai avea nevoie pentru a realiza proiectul.

Dacă spațiul de lucru este permanent, o modalitate foarte bună de a delimita această zonă este aplicarea tapetului. Uitând de peretele principal, am abordat acest proiect într-un mod complet diferit, cu câteva benzi de tapet cu efect de cărămidă, astfel încât să arate ca un perete de cărămidă fără tencuială la colț și alb de o parte și de cealaltă. Ajută la separarea încăperii, dar în același timp este în ton cu restul spațiului.

alte proiecte

E mult mai plăcut atunci când holul tău este luminos și spațios – așa că am combinat elemente de la vopsea la plăci ceramice și de la corpuri de iluminat la uși pentru a crea un spațiu primitor la intrare.

Ne petrecem mult timp cu activități necomplicate în camerele noastre de zi, fie că ajungem la zi cu cel mai recent serial, ne relaxăm sau luăm gustări.

Este locul unde ne putem deconecta, visa la locuri de departe și amâna alarmele de trezire de mai multe ori. Un dormitor confortabil și relaxant te ajută să ai parte de un somn bun.

Îți recomandăm

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360