Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

o casă cu care să te mândrești

Simplificăm îmbunătățirea locuinței și o facem accesibilă tuturor.
descoperă

Proiecte pentru interior

Credem că o casă bună este una care oferă un sentiment de spațiu și confort.
Pentru aceasta, credem că este important ca ingredientele folosite – culori, materiale și finisaje – să se potrivească cu caracteristicile inițiale ale locuinței tale – dispunerea, proporțiile și cantitatea de lumină. Știm din cercetările noastre desfășurate împreună cu arhitecți și designeri că acest lucru poate crea o senzație de spațiu și armonie. Pe baza acestei concluzii, dezvoltăm produse și soluții care te pot ajuta să creezi un spațiu care să te mulțumească. 

interiorul potrivit pentru tine

Holul
E mult mai plăcut atunci când holul tău este luminos și spațios – așa că am combinat elemente de la vopsea la plăci ceramice și de la corpuri de iluminat la uși pentru a crea un spațiu primitor la intrare.
Dormitorul
Este locul unde ne putem deconecta, visa la locuri de departe și amâna alarmele de trezire de mai multe ori. Un dormitor confortabil și relaxant te ajută să ai parte de un somn bun.
Living room-ul
Ne petrecem mult timp cu activități necomplicate în camerele noastre de zi, fie că ajungem la zi cu cel mai recent serial, ne relaxăm sau luăm gustări.
Vezi toate poveștile

idei și inspiratie

Adu lumină și spațiu
în casa ta
Lasă lumina să pătrundă în casa tacu ideile noastre care inspiră să îți transformi spațiul întunecat în unul aerisit și luminos.
Holuri de vis
Este spațiul care te întâmpină la sfârșitul unei zile lungi, acolo unde te descalți, îți agăți haina și începi să te relaxezi.
Utilizarea culorilor pentru a crea un dormitor modern și liniștit
Meriți să ai un spațiu în locuința ta unde să te poți liniști, să lași în urmă evenimentele zilei și să te relaxezi total.
Vezi toate articolele

produsele noastre preferate

idei și inspiratie

Zugrăvește-ți pereții ca un profesionist
Dacă e momentul ca pereții tăi să fie împrospătați sau tocmai ai aplicat tencuială nouă și trebuie să o îmbraci în vopsea, pașii de mai jos te vor ajuta să aplici vopseaua ca un profesionist.
Cum se montează gresia
Dacă nu ai mai făcut acest lucru niciodată, s-ar putea să ai nevoie de puțin ajutor când e vorba de montarea gresiei. Acest ghid te va îndruma pas cu pas.
Cum să montezi parchet laminat
Îți vom prezenta fiecare etapă a montării noii tale pardoseli, inclusiv gestionarea obstacolelor, până la notele finale, cum ar fi adăugarea profilelor de pardoseală.
Vezi toate articolele