Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal
baia relaxanta

Baia pentru relaxare

Baia trebuie să fie un loc de relaxare și odihnă după o zi lungă. Adăugând o notă de calm în baie cu ajutorul pietrei și a materialelor naturale, îți poți crea un sanctuar calm, în care să te detensionezi.

Un refugiu ca la spa

Îți poți moderniza baia pentru a-i conferi un aspect de spa, cu mobilier elegant și culori mai deschise, pentru a face încăperea mai relaxantă. Optează pentru plăci ceramice albe și o cadă de lux pentru a spori experiența de spa și adaugă accesorii naturale pentru a echilibra atmosfera încăperii.

Recomandăm

Duș mare

Noul duș Beloya cu uși glisante și cu închidere lentă, faianță și gresie mozaic gri metalizat și o pară de duș dreptunghiulară, care creează împreună o experiență de răsfăț și opulență.


Lux practic

Vechea baie era dificil de întreținut. Pentru a schimba acest lucru, panourile noastre de duș sunt anticalcar, evitând apariția petelor de apă, iar etajerele și corpurile suspendate Imandra au rafturi detașabile, pentru a facilita curățarea.

Perete de depozitare

Am creat un perete de depozitare cu o combinație de unități Adriska și Imandra, pentru a păstra ordinea. Păstrând toate obiectele ascunse vederii, camera pare mai calmă și mai spațioasă.


Lux practic

Deși este fermecătoare, funcționalitatea stă la baza acestei băi, cu panouri de duș ușor de curățat și rafturi demontabile în mobilier, care simplifică curățarea întregii încăperi.

Adaugă frumoasa noastră oglindă iluminată Adriska pentru a completa mobilierul și pentru a conferi acea notă suplimentară de lumină și lux.

O baie de care poți fi mândru

Combinația dintre alb, gri metalic și o pată de verde a contribuit la crearea unei senzații de spa. Cada cu capăt dublu este perfectă pentru baia unui cuplu și, deoarece există mult spațiu, poate fi amplasată frumos în centru, ca punct focal. Combinarea unităților Adriska și Imandra contribuie la transformarea unui perete al camerei într-o singură unitate de depozitare și contribuie la menținerea ordinii.

Patru moduri prin care îți poți face baia relaxantă

O baie mai mare este mai bună: când vine vorba de relaxare cu adevărat de lux, alege cea mai adâncă și cea mai încăpătoare cadă pe care o poți integra în spațiul tău

Adaugă o notă dramatică: fie că este vorba de vopsea, de o plantă, o sculptură sau o oglindă supradimensionată, introducerea unui punct focal surprinzător poate contribui la un aspect unitar și unic al încăperii. Apelează la efecte senzoriale: adaugă un difuzor de ulei esențial relaxant în baie, ca să miroasă la fel de relaxant precum arată

Optează pentru natural:materialele naturale, precum bambusul, pot îmbunătăți starea de bine și pot oferi o senzație de calm, ca la spa, potrivindu-se, de asemenea, cu ambientul din baie.

brosura baie