Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal
baia multifunctionala

Baia multifuncțională

Într-o baie aglomerată de familie, valorificarea la maximum a spațiului poate fi crucială, însă crearea unui mic spațiu suplimentar de depozitare și a zonelor pentru spălat pe mâini, îmbăiat și spălat rufe contribuie la crearea unei încăperi ordonate și bine organizate.

Suprafața băii: 6 m2
Spațiu suficient pentru mișcare

Această baie este un spațiu funcțional, aglomerat, în care familia din ce în ce mai numeroasă își petrece mult timp. Este folosită pentru o mulțime de lucruri, simțindu-se clar lipsa spațiului de depozitare și ar trebui într-adevăr reorganizată, pentru a maximiza spațiul și depozitarea.

Recomandăm

Designul cu economie de spațiu

Fiecare colț contează într-o baie, așa că am proiectat gama Ladoga GoodHome - mobilier modular, subțire care se potrivește cu orice baie și orice buget, conceput în mod inteligent pentru a maximiza spațiul, a oferi funcționalitate, fără a compromite spațiul de depozitare.


Lavoar cu mască de baie

Lavoarul din rășină Makonda se potrivește perfect cu masca de baie Ladoga și are un singur orificiu pentru baterie, pregătit pentru ca tu să alegi bateria care ți se potrivește. Este ușor de curățat, ceea ce este grozav într-o locuință aglomerată!

Vase de toaletă Hi-Tech

Toaleta cu sistem dual de tragere a apei Cavally nu prezintă margini. Cu mai puține locuri în care se pot ascunde bacteriile, poate fi curățată în numai câteva secunde, așa că îți poți lua adio de la germeni.

Cu un capac de toaletă cu funcție de eliberare rapidă și cu închidere lentă prezintă, de asemenea, un sistem dual de tragere a apei, care îți permite să alegi între o tragere a apei completă sau redusă, economisind, astfel, mulți litri de apă pe zi.

O baie de care poți fi mândru

Când o baie este folosită pentru multe activități diferite, valorificarea la maximum a spațiului disponibil este foarte importantă - iar un mic spațiu suplimentar de depozitare poate contribui la crearea unei încăperi ordonate și bine organizate.

Alegerea dulapurilor înguste, a unui duș compact și introducerea unei băi separate înseamnă că ritualurile zilnice pentru familiile numeroase devin, de asemenea, mai puțin stresante!

brosura baie