Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Idei pentru proiecte de baie

Baia potrivită pentru tine

Gata cu dilemele tale legate de baie. Am aflat ce vor oamenii de la băile lor și ne-am gândit la șase concepte de băi pe care produsele noastre le aduc la viață.

Când toată lumea se luptă să folosească aceeași baie minusculă, mobilierul inovativ, cu linii compacte te poate ajuta să îți maximizezi tot spațiul disponibil.

Băile aglomerate de familie sunt adevărate centre de activitate, mai ales atunci când toată lumea trebuie să le folosească în același timp.

Într-o locuință aglomerată, o baie în plus poate fi binevenită, mai ales dacă ai copii adolescenți cărora le plac dușurile lungi și un spațiu intim.

Într-o baie aglomerată de familie, valorificarea la maximum a spațiului poate fi crucială, însă crearea unui mic spațiu suplimentar de depozitare și a zonelor pentru spălat pe mâini, îmbăiat și spălat rufe contribuie la crearea unei încăperi ordonate și bine organizate.

Dacă locuiești în chirie, îți poți moderniza și reîmprospăta baia ca să îți reflecte propria personalitate, alegând mobilierul nostru modular, simplu, ieftin.

Baia trebuie să fie un loc de relaxare și odihnă după o zi lungă. Adăugând o notă de calm în baie cu ajutorul pietrei și a materialelor naturale, îți poți crea un sanctuar calm, în care să te detensionezi.

Îți recomandăm

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360