Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Baia suplimentară

Într-o locuință aglomerată, o baie în plus poate fi binevenită, mai ales dacă ai copii adolescenți cărora le plac dușurile lungi și un spațiu intim. Poți crea o baie suplimentară în colțul unui dormitor folosind soluțiile noastre inovative, valorificând la maximum spațiul limitat.
 

 

 

Suprafața băii: 2,5 m²
Un spațiu practic

Spațiile mici pot spori complexitatea proiectelor de amenajare a băii – însă am lucrat din greu pentru a le face cât mai simple posibil. Această baie trebuie să fie suficient de mică pentru a încăpea în dormitor, dar și practică, funcțională și cu un raport bun calitate-preț.
 

Recomandăm

Pardoseli încălzite


Nimănui nu-i place o podea rece, așa că am folosit plăcile din vinil cu aspect de pardoseală din lemn, care oferă un aspect mai cald camerei și, de asemenea, senzație de confort când umbli în picioarele goale.

 

Depozitare compactă

Unitățile noastre de mobilier subțiri Ladoga sunt moderne, elegante și reprezintă un mod excelent de a utiliza spațiul limitat. Combină elemente de mobilier cu montare pe podea și pe perete pentru a le personaliza într-un mod unic, potrivit spațiului tău.
 

Bucură-te de lumină


Montarea unei oglinzi iluminate deasupra chiuvetei este o soluție perfectă pentru a lumina un spațiu în care lumina naturală este insuficientă. Iluminarea suplimentară o face perfectă pentru ritualurile de înfrumusețare. Prezintă, de asemenea, o funcție de dezaburire, ideală pentru băile aglomerate. Gata cu oglinzile aburite!

 

În colț


Cabina de duș semirotundă Onega se potrivește perfect într-un colț, fiind ideală și versatilă pentru acest spațiu mic
 

O baie de care poți fi mândru

 

Această baie suplimentară este un real beneficiu pentru locuință. Nu mai există conflicte legate de folosirea băii și, în sfârșit, se simte gustul independenței adolescentine.

 

Te-ar putea interesa si

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360