Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Baia pentru relaxare

Băile aglomerate de familie sunt adevărate centre de activitate, mai ales atunci când toată lumea trebuie să le folosească în același timp. Pe măsură ce o familie devine mai numeroasă, este adesea necesar să reorganizezi baia, însă provocarea constă în menținerea unui aspect ordonat și aerisit al băii, dar și funcțional, cu spații dedicate pentru depozitare.

Un refugiu ca la spa

Îți poți moderniza baia pentru a-i conferi un aspect de spa, cu mobilier elegant și culori mai deschise, pentru a face încăperea mai relaxantă. Optează pentru plăci ceramice albe și o cadă de lux pentru a spori experiența de spa și adaugă accesorii naturale pentru a echilibra atmosfera încăperii.

Recomandăm

Duș mare

Noul duș Beloya cu uși glisante și cu închidere lentă, faianță și gresie mozaic gri metalizat și o pară de duș dreptunghiulară, care creează împreună o experiență de răsfăț și opulență.

 

Lux practic

Vechea baie era dificil de întreținut. Pentru a schimba acest lucru, panourile noastre de duș sunt anticalcar, evitând apariția petelor de apă, iar etajerele și corpurile suspendate Imandra au rafturi detașabile, pentru a facilita curățarea.

Perete de depozitare

Am creat un perete de depozitare cu o combinație de unități Adriska și Imandra, pentru a păstra ordinea. Păstrând toate obiectele ascunse vederii, camera pare mai calmă și mai spațioasă.

 

Lux practic

Deși este fermecătoare, funcționalitatea stă la baza acestei băi, cu panouri de duș ușor de curățat și rafturi demontabile în mobilier, care simplifică curățarea întregii încăperi.

Adaugă frumoasa noastră oglindă iluminată Adriska pentru a completa mobilierul și pentru a conferi acea notă suplimentară de lumină și lux.

O baie de care poți fi mândru

Combinația dintre alb, gri metalic și o pată de verde a contribuit la crearea unei senzații de spa. Cada cu capăt dublu este perfectă pentru baia unui cuplu și, deoarece există mult spațiu, poate fi amplasată frumos în centru, ca punct focal. Combinarea unităților Adriska și Imandra contribuie la transformarea unui perete al camerei într-o singură unitate de depozitare și contribuie la menținerea ordinii.

O baie de care poți fi mândru


Aceasta este o adevărată baie de familie, în care părinții pot petrece momente frumoase, lipsite de stres împreună cu copiii. Adăugarea soluțiilor de depozitare compacte și împărțirea camerei în zone dedicate pentru fiecare activitate oferă un aspect modern și practic băii. Datorită faptului că le permite oamenilor să folosească spațiul în același timp, diminețile vor fi mult mai ușoare.

Produsele noastre preferate

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360