Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Baia multifuncțională

Băile aglomerate de familie sunt adevărate centre de activitate, mai ales atunci când toată lumea trebuie să le folosească în același timp. Pe măsură ce o familie devine mai numeroasă, este adesea necesar să reorganizezi baia, însă provocarea constă în menținerea unui aspect ordonat și aerisit al băii, dar și funcțional, cu spații dedicate pentru depozitare.

Suprafața băii: 6m²
Spațiu suficient pentru mișcare

 

Oricât ar fi de aglomerate, băile trebuie să fie funcționale. Această baie trebuie să fie modernă, dar și destul de practică pentru o familie în creștere. Proiectată pentru a rezista la ora de vârf a dimineții, are o zonă pentru copii și una pentru adulți, pentru ca toată lumea să o poată folosi în același timp.

Recomandăm

Designul cu economie de spațiu

Fiecare colț contează într-o baie, așa că am proiectat gama Ladoga GoodHome - mobilier modular, subțire care se potrivește cu orice baie și orice buget, conceput în mod inteligent pentru a maximiza spațiul, a oferi funcționalitate, fără a compromite spațiul de depozitare.

 

Lavoar cu mască de baie

Lavoarul din rășină Makonda se potrivește perfect cu masca de baie Ladoga și are un singur orificiu pentru baterie, pregătit pentru ca tu să alegi bateria care ți se potrivește. Este ușor de curățat, ceea ce este grozav într-o locuință aglomerată!

Vase de toaletă Hi-Tech

Toaleta cu sistem dual de tragere a apei Cavally nu prezintă margini. Cu mai puține locuri în care se pot ascunde bacteriile, poate fi curățată în numai câteva secunde, așa că îți poți lua adio de la germeni.

Cu un capac de toaletă cu funcție de eliberare rapidă și cu închidere lentă prezintă, de asemenea, un sistem dual de tragere a apei, care îți permite să alegi între o tragere a apei completă sau redusă, economisind, astfel, mulți litri de apă pe zi.

O baie de care poți fi mândru

Când o baie este folosită pentru multe activități diferite, valorificarea la maximum a spațiului disponibil este foarte importantă - iar un mic spațiu suplimentar de depozitare poate contribui la crearea unei încăperi ordonate și bine organizate.

Alegerea dulapurilor înguste, a unui duș compact și introducerea unei băi separate înseamnă că ritualurile zilnice pentru familiile numeroase devin, de asemenea, mai puțin stresante!

Produsele noastre preferate

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360