Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Baia din locuința închiriată

Dacă locuiești în chirie, îți poți moderniza și reîmprospăta baia ca să îți reflecte propria personalitate, alegând mobilierul nostru modular, simplu, ieftin.
 

 

 

Suprafața băii: 4 m²
Soluții simple

Când stai în chirie, băile pot fi dificil de personalizat. Designul poate fi demodat, neatractiv sau nepractic, îar îmbunătățirea unei băi care nu este a ta poate fi mai dificilă decât a oricărei alte camere. Din fericite, avem o gamă de mobilier modular, simplu, autonom, care îți simplifică viața în cazul în care ești chiriaș, oferind în plus avantajul că poate fi demontat și transportat atunci când te muți!
 

Recomandăm

Paravan curat


Paravanul pentru duș Arkell este modern, practic și elegant, fiind mai igienic decât o perdea de duș. Poate fi șters și curățat ușor după utilizare. De asemenea, conferă senzația de luminozitate sporită în încăpere, deoarece lasă lumina naturală să treacă.

 

Spațiu de depozitare mai bun


Dacă nu ai spațiu pentru un dulap de depozitare, poți folosi dulapul de baie Ladoga. Aceasta încape perfect sub lavoar, valorificând spațiul nefolosit și având sertare interioare ajustabile.
 

Personalizare


Optează pentru soluții modulare de depozitare în baie și ia în calcul piese versatile care pot fi folosite și în alte camere. Rafturile de depozitare Nantua sunt autonome, oferind simplitate și note decorative moderne și constituind, de asemenea, un element de mobilier util.

Acest cărucior Nantua este extrem de versatil, deoarece poate fi mutat oriunde dorești. Rafturile deschise simplifică depozitarea obiectelor din baie și păstrarea acestora la îndemână.
 

O baie de care poți fi mândru


Baia este mai organizată acum că toate sunt la locul lor. Piesele de mobilier autonome, care pot fi mutate, sunt ideale atunci când nu vrei să găurești pereții și combinarea acestora cu accesorii asortate oferă încăperii un aspect mai unitar și mai personalizat.
 

Modernizări simple, instantanee pentru baie


Dacă ești în căutarea unei modalități rapide și simple de a-ți transforma baia, iată câteva lucruri mici care vor face o mare diferență:

  • Schimbă prosoapele: alege prosoape cu imprimeu, într-o culoare îndrăzneață sau prosoape albe, pufoase și supradimensionate – prosoapele noi, de înaltă calitate sunt cel mai simplu mod prin care îți poți reamenaja spațiul și care te fac să te simți mai bine
  • Schimbă para de duș: Încearcă o pară de duș tip cascadă pentru un mod simplu de a-ți transforma și îmbunătăți experiența în duș
  • Alege o etajeră suspendată sau cu montare pe podea: așează în ea articolele de toaletă și scapă instantaneu de aglomerația din duș
  • Adaugă o plantă de interior: plantele de interior pot contribui la starea de bine – așa că, o plantă în baie îți poate aduce în fiecare dimineață zâmbetul pe buze.

 

Te-ar putea interesa si

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360