Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Baia compactă

Când toată lumea se luptă să folosească aceeași baie minusculă, mobilierul inovativ, cu linii compacte te poate ajuta să îți maximizezi tot spațiul disponibil.

 

 

Suprafața băii: 4,5 m²
Soluții compacte

În această locuință aglomerată, baia pare mică și aglomerată, îngreunând diminețile tuturor. Proprietarii au nevoie de mai mult spațiu și vor, de asemenea, să adauge spațiu de depozitare suplimentar, însă nu sunt siguri dacă pot realiza ambele obiective.

Oferim o gamă de mobilier compact, de la vase de toaletă cu montare pe perete la dușuri cu uși glisante, astfel încât până și cele mai mici băi să fie funcționale. Ceva atât de simplu, precum gama noastră de soluții pentru duș poate fi de ajutor datorită dimensiunilor și tipurile de deschidere diferite, care sunt pur și simplu perfecte pentru tine și spațiul tău. Adăugarea unor dulapuri subțiri poate ajuta, prin crearea unui spațiu suplimentar de depozitare, fără a ocupa prea mult loc.

Recomandăm

Unități inteligente


Unitățile subțiri din lemn Imandra beneficiază de sertare cu închidere lentă și sunt realizate din lemn FSC care provine din surse responsabile.

 

Lux practic


Radiatorul electric portprosop cu montare pe perete este excelent pentru a păstra prosoapele uscate și încălzite până când ieși din duș. Acesta este locul perfect pentru uscarea prosoapelor ude și încălzirea celor uscate.

Economie de spațiu


Oferind atât de multe opțiuni diferite de deschidere, gama de cabine de duș Beloya poate face o mare diferență într-o baie, adăugând un strop de eleganță și economisind, de asemenea, spațiul prețios.Sunt disponibile nouă stiluri diferite de deschidere, fiind ușor să găsești una care se potrivește bine cu forma încăperii.

 

Baterii cu montare pe blat


Bateria monocomandă Piana GoodHome se montează pe blat, fiind ușor de instalat. Prezintă, de asemenea, un aerator încorporat pentru economisirea apei.
 

O baie de care poți fi mândru

 

Cu soluțiile de duș Beloya și unitățile subțiri Imandra, această baie a dobândit un aspect care creează senzația unui spațiu mai mare și mai puțin aglomerat. Ușile cu închidere lentă contribuie la menținerea unei atmosfere liniștite și relaxante în baie, iar sertarele și dulapurile adânci mențin totul in ordine.

Dacă începi să îți imaginezi toate acestea în baia ta, nu uita de gama noastră modernă Amantea de accesorii modulare de baie, care te ajută să îți organizezi toate produsele de toaletă și să îți menții baia ordonată.

Te-ar putea interesa si

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360