Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Baia aglomerată

Băile aglomerate de familie sunt adevărate centre de activitate, mai ales atunci când toată lumea trebuie să le folosească în același timp. Pe măsură ce o familie devine mai numeroasă, este adesea necesar să reorganizezi baia, însă provocarea constă în menținerea unui aspect ordonat și aerisit al băii, dar și funcțional, cu spații dedicate pentru depozitare.

Suprafața băii: 9,75 m2
O încăpere pentru toată lumea

Oricât ar fi de aglomerate, băile trebuie să fie funcționale. Această baie trebuie să fie modernă, dar și destul de practică pentru o familie în creștere. Proiectată pentru a rezista la ora de vârf a dimineții, are o zonă pentru copii și una pentru adulți, pentru ca toată lumea să o poată folosi în același timp.

Recomandăm

Spațiu pentru toată lumea


Există o zonă dedicată unde copiii pot face baie, se pot șterge și îmbrăca. Părinții au propriul spațiu pentru duș și pentru a se pregăti, putând fi, de asemenea, atenți la ce fac cei mici.

 

Spațiu mare de depozitare


Unitatea cu două lavoare Imandra le permite copiilor și adulților să se spele pe mâini și pe dinți împreună când sunt pe fugă, iar lavoarul ceramic puțin adânc, cu țevi de scurgere încastrate în mod inteligent, lasă loc pentru un sertar suplimentar.

Sertarele sunt, de asemenea, suficient de adânci pentru a depozita obiecte cu forme diferite, cum ar fi prosoapele sau jucăriile copiilor.

Spațiu pentru duș


Gama noastră de cabine de duș Beloya este perfectă pentru camere cu forme atipice, oferind mai multe variante de configurație și nouă stiluri de deschidere, care se potrivesc în orice spațiu. Mecanismul glisant robust, de înaltă calitate este construit pentru utilizare intensivă, fiind perfect pentru familiile numeroase.

 

Baia în cadă


Partiția dintre duș și cadă prezintă un singur punct de racordare a apei, astfel încât cada și dușul să poată fi folosite simultan, iar banca Nantua reprezintă o completare excelentă pentru a sta cu copiii în timp ce fac baie.

O baie de care poți fi mândru


Aceasta este o adevărată baie de familie, în care părinții pot petrece momente frumoase, lipsite de stres împreună cu copiii. Adăugarea soluțiilor de depozitare compacte și împărțirea camerei în zone dedicate pentru fiecare activitate oferă un aspect modern și practic băii. Datorită faptului că le permite oamenilor să folosească spațiul în același timp, diminețile vor fi mult mai ușoare.

Produsele noastre preferate

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360