Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

o baie cu care să te mândrești

Gata cu dilemele tale legate de baie. Am aflat ce vor oamenii de la băile lor și ne-am gândit la șase concepte de băi pe care produsele noastre le aduc la viață.
descoperă

Proiecte pentru baie

Renovarea băii nu trebuie să fie descurajantă - avem o gamă largă de produse și idei pentru a vă transforma baia de vis în realitate.

baia potrivită pentru tine

Baia compactă
Când toată lumea se luptă să folosească aceeași baie minusculă, mobilierul inovativ, cu linii compacte te poate ajuta să îți maximizezi tot spațiul disponibil.
Baia din locuința închiriată
Dacă locuiești în chirie, îți poți moderniza și reîmprospăta baia ca să îți reflecte propria personalitate, alegând mobilierul nostru modular, simplu, ieftin.
Baia suplimentară
Într-o locuință aglomerată, o baie în plus poate fi binevenită, mai ales dacă ai copii adolescenți cărora le plac dușurile lungi și un spațiu intim.
Vezi toate poveștile

gamele noastre

Adriska
Baia ar trebui să fie un loc în care să te relaxezi și să te odihnești după o zi lungă. De aceea, am creat gama de mobilier Adriska. Realizată din lemn natural și materiale mate, conferă o notă de căldură și stare de bine oricărei băi.
Imandra
Știm că băile sunt spații aglomerate, înghesuite. Prin urmare, am proiectat gama Imandra GoodHome - mobilier modular care se potrivește în orice baie, indiferent de dimensiune, maximizează spațiul de depozitare și este construit să reziste, totul la un preț excelent.
Beloya
Cabinele de duș Beloya sunt ideale în cazul în care vă doriți funcționalitate și ușurință de utilizare. Puteți alege între un finisaj de sticlă sau unul uimitor cu oglindă, acestea fiind prevăzute cu sticlă securizată de 8 mm și cu un înveliș ușor de curățat.
Vezi toate gamele
catalog proiecte de baie goodhome

idei și inspiratie

Cum să îți planifici proiectul de amenajare a băii
Acum ai ocazia perfectă de a-ți proiecta o baie pe baza stilului tău de viață.
Combipack WC Cavally
Fă cunoștință cu o rutină de curățare mai simplă
Idei de amenajare pentru băi mici
Valorifică la maximum o baie integrată într-o cameră, un vestiar sau un spațiu compact
Vezi toate articolele