Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Interiorul potrivit pentru tine

Credem că o casă bună este una care oferă un sentiment de spațiu și confort. De aceea, dezvoltăm produse și soluții care te pot ajuta să creezi un spațiu în care să te simți bine.

Idei pentru proiecte de interior

E mult mai plăcut atunci când holul tău este luminos și spațios – așa că am combinat elemente de la vopsea la plăci ceramice și de la corpuri de iluminat la uși pentru a crea un spațiu primitor la intrare.

Este locul unde ne putem deconecta, visa la locuri de departe și amâna alarmele de trezire de mai multe ori. Un dormitor confortabil și relaxant te ajută să ai parte de un somn bun.

Ne petrecem mult timp cu activități necomplicate în camerele noastre de zi, fie că ajungem la zi cu cel mai recent serial, ne relaxăm sau luăm gustări.

Când ne iubim locuința, dar avem nevoie de puțin mai mult spațiu, o renovare poate ajuta la transformarea a două încăperi mici într-o singură zonă care să includă camera de zi și bucătăria.

Fie că trăim la mulți kilometri distanță, fie că nu vrem să ne confruntăm cu lucrurile care ne distrag atenția de la birou, lucrul de acasă ne oferă concentrarea de care avem nevoie pentru a ne apuca serios de treabă și a deveni productivi.

Dormitoarele copiilor noștri sunt adesea singurul loc în care simțim că putem fi puțin mai îndrăzneți cu culorile și unde copiii își pot manifesta creativitatea.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360