Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

BRIZA DE LA BRICO

soluții răcoritoare pentru când e cald cald

E cald, ce-i drept, dar ai scăpare. Poți să transformi orice zi călduroasă într-una răcoritoare și relaxantă. Trebuie doar să-ți alegi soluția potrivită de la Brico. Ce zici? Ce te salvează vara asta de căldură?


APARATE DE AER CONDIȚIONAT

Ce-i ăla un BTU? De câți ai nevoie?

Dacă nu știi de unde să începi alegerea unui aparat de aer condiționat pentru casa ta, poți să începi cu ghidul scris de Brico pentru tine.

 

9000 BTU - pentru spații până la 25 mp

12000 BTU – pentru spatii pana la 35 mp

18000 / 24000 BTU - pentru spații peste 40 mp


APARATE DE AER CONDIȚIONAT MOBILE

Cum pui aer condiționat unde nu poți să pui aer condiționat?

Dacă stai în chirie sau, dintr-un motiv sau altul, preferi să nu faci găuri în pereții casei, poți să apelezi oricând la un aparat de aer condiționat mobil.

Vrei să știi cât de simplu e să-l instalezi lângă orice ușă sau geam? Vezi în filmulețul de aici.

 

18000 / 24000 BTU - pentru spații peste 40 mp


VENTILATOARE

Uneori nu vrei un crivăț, vrei doar o briză ușoară.

Până la urmă nicio soluție de răcire nu e mai mobilă și mai versatilă decât un ventilator pe care-l așezi unde vrei tu, când vrei tu.

Bine de știut: Dacă ai un animăluț neastâmpărat prin casă, te vei bucura să știi că ventilatoarele noastre au palele bine protejate și baza robustă, ceea ce le face mult mai greu de răsturnat.

Ventilatoarele înalte cu picior ocupă spațiu puțin și răcesc rapid o cameră întreagă. Ventilatoarele de masă răcesc eficient zona în care ai cea mai mare nevoie de o briză răcoritoare, de exemplu zona biroului la care lucrezi toată ziua.


DACĂ TOT E CONDIȚIONAT, SĂ FIE ȘI PURIFICAT

Controlează calitatea aerului pe care îl respiri.

Acum că ai avut grijă să răcorești aerul din casă, e un moment bun să te gândești și la calitatea lui. Ți-am pregătit o gamă de purificatoare, dezumidificatoare și umidificatoare cu aromaterapie care duc briza din casa ta la cu totul alt nivel.

 


RĂCORIRE ÎN AER LIBER

Doar pentru că-i cald afară nu înseamnă că nu poate fi plăcut.

Brico iubește grădina. Asta știi deja. Deci n-aveam cum să nu-ți pregătim și niște soluții de răcorire pentru exterior. Poți să te relaxezi pe marginea unei piscine sau să bei o limonadă rece stând la noua ta măsuță de grădină. Sau poți să le faci pe ambele în același timp.

 

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România