Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

POLITE CABINET 600MM MIJLOC

de la
14200
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

GoodHome proiectează mobilierul de bucătărie având în vedere durabilitatea. Rafturile suferă, de regulă, uzură și de aceea e bine să fie rezistente. Grosimea de 1,8 cm a panourilor și protecția ABS pe marginile frontale protejează contra șocurilor și impactului și asigură robustețea acestora. Acest pachet, cu rafturi de mobilier pentru bucătărie, cuprinde un raft reglabil, un raft fix, 4 picioare, cleme metalice, fixări de montaj și instrucțiuni. GoodHome oferă o gamă largă de balamale și sertare, disponibile separat. Conceput cu o perspectivă de calitate și pentru a oferi performanțe optime, mobilierul de la GoodHome are o garanție de 25 de ani.

 

    Cod EAN: 3663602638438

    Produsul POLITE CABINET 600MM MIJLOC face parte din Plăci ceramice, secțiunea Plăci ceramice și parchet. Vezi mai multe produse similare în Plinte și decoruri. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.