Ca să renovezi mai ușor pe viitor, am început și noi să renovăm magazinul nostru online. Dar știi cum e cu renovarea, mereu începe cu puțin deranj. Mai precis, între 24 și 28 septembrie nu vei putea comanda de pe site-ul Brico. Promitem să ne revanșăm. Și te așteptăm la orice Brico real până terminăm șantierul virtual.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

POLITE CABINET 600MM MIJLOC

16500
lei/buc
loading spinner
disponibil la comanda
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Produsul nu se afla in stocul fizic al magazinelor noastre dar poate fi aprovizionat in termen de 14 zile de la lansarea comenzii in magazin

Pentru mai multe informatii despre comenzile speciale te poti adresa direct magazinelor

Descriere

GoodHome proiectează mobilierul de bucătărie având în vedere durabilitatea. Rafturile suferă, de regulă, uzură și de aceea e bine să fie rezistente. Grosimea de 1,8 cm a panourilor și protecția ABS pe marginile frontale protejează contra șocurilor și impactului și asigură robustețea acestora. Acest pachet, cu rafturi de mobilier pentru bucătărie, cuprinde un raft reglabil, un raft fix, 4 picioare, cleme metalice, fixări de montaj și instrucțiuni. GoodHome oferă o gamă largă de balamale și sertare, disponibile separat. Conceput cu o perspectivă de calitate și pentru a oferi performanțe optime, mobilierul de la GoodHome are o garanție de 25 de ani.

 

    Cod EAN: 3663602638438

    Produsul POLITE CABINET 600MM MIJLOC face parte din Plăci ceramice, secțiunea Plăci ceramice și parchet. Vezi mai multe produse similare în Plinte și decoruri. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.