Ca să renovezi mai ușor pe viitor, am început și noi să renovăm magazinul nostru online. Dar știi cum e cu renovarea, mereu începe cu puțin deranj. Mai precis, între 24 și 28 septembrie nu vei putea comanda de pe site-ul Brico. Promitem să ne revanșăm. Și te așteptăm la orice Brico real până terminăm șantierul virtual.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Plinta de bucatarie, PAL, stejar inchis, margine patrata, H.15 cm x l. 2,4 m x gros. 16 mm • GoodHome Chia

7600
lei/buc
loading spinner
disponibil la comanda
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Produsul nu se afla in stocul fizic al magazinelor noastre dar poate fi aprovizionat in termen de 14 zile de la lansarea comenzii in magazin

Pentru mai multe informatii despre comenzile speciale te poti adresa direct magazinelor

Descriere

Plinta Chia crem este o alegere ideală pentru orice bucătărie modernă. Plinta se curăță cu ușurință, are o suprafață netedă și o puteți șterge pur și simplu folosind produsele obișnuite de întreținere. GoodHome îți oferă blaturi, rafturi, sertare și mânere asortate, pentru a completa această gamă. Vei face din bucătăria ta un spațiu elegant, dacă alegi aceste plinte. Concepute elegant, plintele Chia, de la GoodHome, au garanție de 25 de ani. Aceste plinte și rafturi sunt create pentru a se potrivi cu podeaua, cu corpurile de iluminat, cu faianța și blaturile GoodHome. Poți amenaja și monta, cu ușurință, plintele, în proiectele tale de bricolaj.

 

    Cod EAN: 3663602472339

    Produsul Plinta de bucatarie, PAL, stejar inchis, margine patrata, H.15 cm x l. 2,4 m x gros. 16 mm • GoodHome Chia face parte din Plăci ceramice, secțiunea Plăci ceramice și parchet. Vezi mai multe produse similare în Plinte și decoruri. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.