Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Plinta de bucatarie, PAL, gri, aspect lemn, 2400mm x16mm x 150mm • Alpinia

de la
7000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Pentru o bucătărie modernă aveți nevoie de plinte. GoodHome vă pune la dispoziție plinta din PAL, de culoare gri, gama în nuanță cenușie, naturală, Alpinia. Producătorul a proiectat blaturi și mânere GoodHome, pentru a completa această gamă. Panourile și plintele terminale pre-găurite sunt gata pentru tot felul de combinații de sertare și mobilier, astfel încât să puteți instala rapid, ușor și corect corpurile de mobilier, fără probleme. Proiectate având în vedere calitatea și pentru a oferi performanțe maxime, toate panourile GoodHome au o garanție de 25 de ani. Gama Alpinia prezintă cele mai noi tendințe în domeniul designului interior.

 

    Cod EAN: 3663602639817

    Produsul Plinta de bucatarie, PAL, gri, aspect lemn, 2400mm x16mm x 150mm • Alpinia face parte din Plăci ceramice, secțiunea Plăci ceramice și parchet. Vezi mai multe produse similare în Plinte și decoruri. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.