Ca să renovezi mai ușor pe viitor, am început și noi să renovăm magazinul nostru online. Dar știi cum e cu renovarea, mereu începe cu puțin deranj. Mai precis, între 24 și 28 septembrie nu vei putea comanda de pe site-ul Brico. Promitem să ne revanșăm. Și te așteptăm la orice Brico real până terminăm șantierul virtual.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Plinta de bucatarie, PAL, gri, aspect lemn, 2400mm x16mm x 150mm • Alpinia

7000
lei/buc
loading spinner
disponibil la comanda
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Produsul nu se afla in stocul fizic al magazinelor noastre dar poate fi aprovizionat in termen de 14 zile de la lansarea comenzii in magazin

Pentru mai multe informatii despre comenzile speciale te poti adresa direct magazinelor

Descriere

Pentru o bucătărie modernă aveți nevoie de plinte. GoodHome vă pune la dispoziție plinta din PAL, de culoare gri, gama în nuanță cenușie, naturală, Alpinia. Producătorul a proiectat blaturi și mânere GoodHome, pentru a completa această gamă. Panourile și plintele terminale pre-găurite sunt gata pentru tot felul de combinații de sertare și mobilier, astfel încât să puteți instala rapid, ușor și corect corpurile de mobilier, fără probleme. Proiectate având în vedere calitatea și pentru a oferi performanțe maxime, toate panourile GoodHome au o garanție de 25 de ani. Gama Alpinia prezintă cele mai noi tendințe în domeniul designului interior.

 

    Cod EAN: 3663602639817

    Produsul Plinta de bucatarie, PAL, gri, aspect lemn, 2400mm x16mm x 150mm • Alpinia face parte din Plăci ceramice, secțiunea Plăci ceramice și parchet. Vezi mai multe produse similare în Plinte și decoruri. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.