Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Placare murala interior-exterior, bej, piatra, 1 mp • Neo Mountain Ridge

9600
lei/buc
loading spinner
disponibil la comanda
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Produsul nu se afla in stocul fizic al magazinelor noastre dar poate fi aprovizionat in termen de 14 zile de la lansarea comenzii in magazin

Pentru mai multe informatii despre comenzile speciale te poti adresa direct magazinelor

Piatra decorativă reconstituită reprezintă elemente pentru placare care imită și înlocuiesc pietrele naturale și cărămizile arse.
Se spune că natura nu poate fi imitată. Însă Modulo a reușit să găsească inspirație în ceea ce natura are mai frumos și mai autentic. Plăcile pentru interior și exterior vor îmbrăca pereții interiori sau fațadele exterioare. Alegând din gama largă de plăci tradiționale, contemporane sau bucolice, aveți posibilitatea de a da frâu liber spiritului dumneavoastră creativ și decorativ și, astfel, puteți aduce o notă personală asupra locuinței sau grădinii dumneavoastră. Piatra decorativă Neo va oferi instantaneu acel decor elegant și minimalist atât unei încăperi, precum și unei fațade exterioare.

Aspectul său contemporan este marcat de linii simple și de un design sobru, de culoare crem. Se poate monta într-un timp scurt, fără a se folosi chit de rost. Este potrivită atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Specificații:

    • Piatră reconstituită pentru placare atât la interior cât şi la exterior;

  • 1mp/cutie.
Cod EAN: 5945763004283

Produsul Placare murala interior-exterior, bej, piatra, 1 mp • Neo Mountain Ridge face parte din Plăci ceramice, secțiunea Plăci ceramice și parchet. Vezi mai multe produse similare în Placare murală. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.