Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Placare murala interior-exterior, bej, piatra, 1 mp • Neo Mountain Ridge

de la
9100
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Piatra decorativă reconstituită reprezintă elemente pentru placare care imită și înlocuiesc pietrele naturale și cărămizile arse.
Se spune că natura nu poate fi imitată. Însă Modulo a reușit să găsească inspirație în ceea ce natura are mai frumos și mai autentic. Plăcile pentru interior și exterior vor îmbrăca pereții interiori sau fațadele exterioare. Alegând din gama largă de plăci tradiționale, contemporane sau bucolice, aveți posibilitatea de a da frâu liber spiritului dumneavoastră creativ și decorativ și, astfel, puteți aduce o notă personală asupra locuinței sau grădinii dumneavoastră. Piatra decorativă Neo va oferi instantaneu acel decor elegant și minimalist atât unei încăperi, precum și unei fațade exterioare.

Aspectul său contemporan este marcat de linii simple și de un design sobru, de culoare crem. Se poate monta într-un timp scurt, fără a se folosi chit de rost. Este potrivită atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Specificații:

    • Piatră reconstituită pentru placare atât la interior cât şi la exterior;

  • 1mp/cutie.
Cod EAN: 5945763004283

Produsul Placare murala interior-exterior, bej, piatra, 1 mp • Neo Mountain Ridge face parte din Plăci ceramice, secțiunea Plăci ceramice și parchet. Vezi mai multe produse similare în Placare murală. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.