Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Gresie, gri, incaperi multiple, 30.5 x 30.5 cm

8700
lei/m2
80.91 lei / buc
loading spinner
disponibil la comanda
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Produsul nu se aflla in stocul fizic al magazinelor noastre dar poate fi aprovizionat in termen de 7 zile de la lansarea comenzii in magazin

Pentru mai multe informatii despre comenzile speciale te poti adresa direct magazinelor

Descriere

Granitul este o rocă magmatică masivă care conține îndeosebi cuarț, feldspat și alte minerale de culoare închisă. Eleganța și finețea specifică lui oferă un farmec aparte oricărui spațiu în care este amplasat. În plus, acest tip de gresie este foarte rezistent la flexare, la zgârieturi, la șocuri, abraziune și chiar la acțiunea multor tipuri de substanțe acide. Nu își schimbă culoarea în timp și nu este afectat de variațiile de temperatură. Motiv pentru care gresia gri granit 30.5x30.5 cm, 0.93 mp este potrivită zonelor exterioare și poate fi montată cu încredere ca pardoseală spațiile cu trafic greu și intens (terase, holuri, scări, balcon).

 

Avantaje şi beneficii

Rezistență în timp, nu se pătează, nu se zgârie

Specificaţii

  • Tip produs: Gresie
  • Culoare: Gri
  • Lungime (cm): 30.5
  • Lăţime (cm): 30.5
  • Destinaţie: Încăperi multiple

Cod EAN: 2000003051601

Produsul Gresie, gri, incaperi multiple, 30.5 x 30.5 cm face parte din Plăci ceramice, secțiunea Plăci ceramice și parchet. Vezi mai multe produse similare în Gresie. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Rezistenta la inghet
Grosime orizontal 10 mm