Placare murala interior-exterior, bej, piatra, 1 mp • Neo Mountain Ridge

Cod produs: 100867887
De la 10500lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa

Caută-mă în magazin! Un coleg Brico îţi oferă suport/informaţii în magazin. Nu mă poţi comanda online.

Disponibil
la comandă

Detalii

Piatra decorativă reconstituită reprezintă elemente pentru placare care imită și înlocuiesc pietrele naturale și cărămizile arse.
Se spune că natura nu poate fi imitată. Însă Modulo a reușit să găsească inspirație în ceea ce natura are mai frumos și mai autentic. Plăcile pentru interior și exterior vor îmbrăca pereții interiori sau fațadele exterioare. Alegând din gama largă de plăci tradiționale, contemporane sau bucolice, aveți posibilitatea de a da frâu liber spiritului dumneavoastră creativ și decorativ și, astfel, puteți aduce o notă personală asupra locuinței sau grădinii dumneavoastră. Piatra decorativă Neo va oferi instantaneu acel decor elegant și minimalist atât unei încăperi, precum și unei fațade exterioare.

Aspectul său contemporan este marcat de linii simple și de un design sobru, de culoare crem. Se poate monta într-un timp scurt, fără a se folosi chit de rost. Este potrivită atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Specificații:

    • Piatră reconstituită pentru placare atât la interior cât şi la exterior;

  • 1mp/cutie.

Produsul Placare murala interior-exterior, bej, piatra, 1 mp • Neo Mountain Ridge face parte din Placi ceramice si decorative, secțiunea Placi ceramice si parchet. Vezi mai multe produse similare în Placare murala. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5945763004283
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România