Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Plinta alba, 13 x 80 x 2200 mm • GoodHome

de la
1900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Nume/număr model: DECOR 10 Rezistent la apă: Nerezistent(ă) la apă Tip de produs: Plintă Luciu: Mat Culoare: Alb Grupă de culoare: Alb Finisaj: Folie faţetată Material: MDF Instrucţiuni de montare: Se fixează pe perete. Se pot folosi sisteme de prindere cu cleme, cuie sau adeziv. Dacă sistemul de fixare necesită găurire, verificaţi dacă există conducte de apă şi cabluri în perete Instrucţiuni de utilizare: Pentru cele mai bune rezultate, asiguraţi-vă că suprafaţa podelei este uniformă şi plată şi că peretele este drept Lungime produs: 2,2m Înălţime produs: 80mm Grosime produs: 13mm Greutate produs: 1050g Cantitate pachet: 1 Tip pachet: Individual Adecvat: Acoperire spaţiu de extindere, mascare cabluri de date, protejare perete împotriva şocurilor Poate fi vopsit: Poate fi vopsit Rezistă la ultraviolete: Rezistent la UV

Această plintă decorativă din MDF oferă un finisaj profesional şi elegant proiectului dvs. de podea. Plinta este perfectă pentru acoperirea spaţiului de extindere dintre marginea podelei şi perete, pentru mascarea cablurilor TV sau audio şi a altor cabluri de transmisie de date.

Cod EAN: 3663602531005

Produsul Plinta alba, 13 x 80 x 2200 mm • GoodHome face parte din Parchet, secțiunea Plăci ceramice și parchet. Vezi mai multe produse similare în Adezivi și accesorii parchet. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.