Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

FOLIE POLIETILENA EXPANDABILA EPE SPUMA 3MM

de la
11750
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Folia de polietilena expandata Zentyss EPE Foam – un material cu calitati foarte bune de izolator fonic si termic. Se utilizeaza ca strat izolator in structurile cu parchet laminat, parchet clasic sau dusumele, sub mochete, covoare etc. 

Folia Zentyss EPE Foam este ușoara, flexibila si rezistenta, neabraziva și inerta din punct de vedere chimic, non-toxica, rezistenta la apă și ecologica (este 100% reciclabila). 

Alte proprietati: amortizare foarte buna la vibratii, ușor de manipulat și tăiat, nu face praf și este rezistentă la combustibil și uleiuri.

Suprafata acoperita: 25 mp

Latime: 1100 mm

Grosime: 3 mm

Cod EAN: 5945794030015

Produsul FOLIE POLIETILENA EXPANDABILA EPE SPUMA 3MM face parte din Parchet, secțiunea Plăci ceramice și parchet. Vezi mai multe produse similare în Adezivi și accesorii parchet. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.