Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Parchet laminat

Cele mai căutate

Produse din categoria Parchet laminat

Pagină
Pagină

Alegerea parchetului potrivit devine mult mai ușoară la Brico Depot. La noi găsești zeci de modele de parchet laminat la prețuri avantajoase.

Sunt disponibile mai multe tipuri de parchet din care poți alege. Din punct de vedere al designului, fie că preferi stilul clasic sau stilul modern, la Brico Depot ai de unde alege, deoarece am inclus în gama noastră modele potrivite pentru toate preferințele.

Sunt disponibile parchet laminat cu finisaj mat și parchet laminat cu finisaj lucios, în diverse nuanțe și designuri: Alb, Arțar, Cedru, Gri, Hickory, Mahon, Maro, Natural, Negru, Nuc, Oak, Pin, Platan, Stejar.

Poți alege și după grosimi populare:  parchet laminat de 10 mm, parchet laminat de 8 mm, parchet laminat de 12 mm

Indiferent de dimensiunea spațiilor în care va fi montat parchetul, la Brico Depot găsești ceea ce cauți datorită modelelor cu diverse dimensiuni aflate în stoc. 

Din punct de vedere al clasei de trafic poți opta pentru:

  • Parchet laminat cu clasă de trafic AC3  - potrivit pentru trafic domestic redus, spre exemplu dormitoare, camere de oaspeți.
  • Parchet laminat cu clasă de trafic AC4 - potrivit pentru uz rezidential general cu trafic moderat, spre exemplu sufragerii, holuri, camere de zi, bucatarii.
  • Parchet laminat cu clasă de trafic AC5  - potrivit pentru zone de trafic intens , spre exemplu restaurante, magazine sau sufragerii cu trafic ridicat
  • Parchet laminat cu clasă de trafic AC6 - potrivit pentru zone de trafic intens , spre exemplu birouri pentru spații comerciale sau cladiri publice.

Modelele de parchet laminat disponibile la Brico Depot sunt rezistente la uzură și la pete, iar dacă vrei să montezi parchet în spații expuse la umezeală găsești în magazinul nostru online parchet laminat rezistent la umezeală.

De asemenea, dacă folosești un sistem de încălzire în pardoseală găsești la noi în magazin parchet laminat compatibil cu acest tip de încălzire.

În ceea ce privește montajul, am inclus în gama noastră parchet laminat care se montează ușor și rapid, astfel încât să-ți ușurăm planul de amenajare.

La Brico Depot, ai produse de calitate, prețuri excelente și beneficiezi de serviciu de livrare la domiciliu sau livrare în magazin.

Comandă online sau vino în magazinele noastre și beneficiază de cele mai potrivite soluții pentru amenajarea locuinței sau a altor spații.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de parchet laminat sunt disponibile la Brico Depot?La Brico Depot ai la dispoziție o gamă variată de parchet laminat de la branduri de top precum GoodHome, Krono Original, Kronopol, AGT, Basicl sau Adofloor.


Modelele de parchet laminat disponibile au finisaj mat sau lucios, iar din punct de vedere al designului sunt disponibile zeci de modele, în diverse culori.


La Brico Depot găsești parchet din HDF, parchet rezistent la umezeală, parchet compatibil cu sistemele de încălzire prin pardoseală, parchet cu efect antibacterian, parchet cu efect antistatic și cu nivel redus de emisii.
Cum aleg parchetul laminat?


La Brico Depot găsești numeroase modele de parchet laminat. Pentru a-ți ușura alegerea, ai la dispoziție pe site-ul nostru filtre care te ghidează în alegerea ta.


De asemenea, în magazinele Brico Depot avem echipe de experți care te vor ajuta să alegi modelul potrivit de parchet laminat.


Specialiștii noști experimentați te vor consilia atât din punct de vedere al designului produselor, cât și din punct de vedere al dimensiunilor, al rezistenței, al clasei de trafic, al suprafeței de acoperire și al compatibilității cu sistemul de încălzire pe care-l folosești.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
  • Livrare în magazin;
  • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
  • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
  • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
  • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
  • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360