Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Gresie

Cele mai căutate

Produse din categoria GresieLa Brico Depot găsești multe modele de gresie pentru a putea să-ți realizezi amenajări interioare așa cum ai visat. Pentru a fi mai ușor să alegi modelul de gresie dorit ai mai multe caracteristici de care poți să ții seama.

Un prim aspect ține de locul unde vrei să pui gresia, și ai:

 • Gresie pentru interior, pe care o poți utiliza pentru baie, bucătarie, hol sau cameră;
 • Gresie pentru exterior, utilă pentru terasă, borduri, alei, balcon etc.;
 • Gresie interior/exterior, pe care o poți utiliza unde dorești, păstrând o unitate de imagine.

De asemenea, poți să alegi gresia în funcție de formă, având la dispoziție:

 • Modele de gresie de formă pătrată;
 • Modele de gresie de formă dreptunghiulară.

Plăcile de gresie pot avea mai multe dimensiuni:

 • Lățimea este cuprinsă între 15 cm și 120 cm, cu multe opțiuni în acest interval;
 • Lungimea poate fi, de asemenea, de la 15 cm la 120,4 cm;
 • Grosimea variază de la 10 mm la 2 cm.

Pentru a fi ușor de calculat numărul de plăci de care ai nevoie, ai specificată și suprafața de acoperire.

Un alt aspect important este designul, așa că oferta este foarte bogată din acest punct de vedere.

Găsești diferite tipuri de finisaj, și anume:

 • Imitație de lemn, ce se potrivește pentru o încăpere amenajată în stil clasic, elegant;
 • Imitație de piatră, pentru o încăpere rustică;
 • Finisaj lucios, pentru un plus de eleganță;
 • Finisaj mat, ce oferă siguranță și este foarte plăcut la vedere.

Gama coloristică este și ea foarte diversă, de la modele clasice de gresie pe alb, bej, gri, negru, la culori mai puternice: pe ocru, cărămiziu, roșu, verde, și chiar modele multicolore.

Întrebări frecvente

 

Cum vinde Brico Depot plăcile de gresie?

 

La Brico Depot cele mai multe modele de plăci de gresie sunt comecializate la cutie. În funcție de producător, cutiile pot avea un număr variat de plăci, dar este specificată, în clar, suprafața pe care o poți acoperi cu o cutie. Astfel, după ce calculezi suprafața încăperii unde vrei să pui gresia, poți afla ușor numărul de cutii de care ai nevoie.

De asemenea, găsești și variante de plăci de gresie la bucată, mai ales la modelele de plăci de dimensiuni mari. Și aici ai specificată suprafața de acoperire, pentru a fi ușor de calculat numărul de plăci necesare.

 

Ce modele de gresie sunt disponibile la Brico Depot?

 

La Brico Depot ai o gama largă de modele de gresie pentru a putea alege soluția cea mai potrivită. În funcție de forma plăcilor de gresie ai două opțiuni: plăci de formă pătrată sau dreptunghiulară.

În ceea ce privește dimensiunea plăcilor, ai o oferă bogată, de la plăci de dimensiuni mici cu latura de 15 cm, la plăci mari de 120 cm.

Grosimea variază și ea, de la plăci subțiri de 10 mm, la modele de 2 cm, potrivite pentru trafic intens. Finisajul poate fi lucios sau mat, cu diverse desene, inclusiv imitație de piatră sau lemn. Poți achiziționa gresie atât pentru interior, cât și pentru exterior sau interior/exterior pentru a păstra o unitate de imagine.

Paleta coloristică este foarte variată: de la modele simple pe alb, crem, bej, diverse nuanțe de gri, negru, la plăci colorate intens sau multicolore. În plus, poți beneficia de consultanță pentru a putea alege cea mai bună variantă de gresie pentru proiectele tale.

 

Ce metode de livrare sunt disponibile?

 

La Brico poți opta pentru:

 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.


Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 4 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:

 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.

 

Care este politica de retur?

 

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

 

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.

 

La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.

Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.

De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.

Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.

 

Care sunt modalitatile de plata acceptate?

 

La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.

Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.

Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).

Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).

Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.

Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.