Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

promisiunea noastră: Îmbunătățirea locuinței accesibilă tuturor


Credem că fiecare dintre noi ar trebui să aibă o casă în care să se simtă bine, iar scopul nostru este ca îmbunătăţirea locuinţei să devină accesibilă tuturor.

Ne dedicăm timpul șsi toate resursele pentru a asigura mereu cele mai bune prețuri. De aceea introducem periodic game unitare de produse.

Promisiunea noastră - prețuri mici zilnic

Prețuri mici zilnic e una dintre valorile în care credem, de aceea poți fi sigur că îți vom oferi întotdeauna prețuri mici. Pentru ca tu să te poți ocupa de proiectele tale atunci când dorești. Indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Credem că fiecare dintre noi ar trebui să aibă o casă în care să se simtă bine, iar scopul nostru este ca îmbunătăţirea locuinţei să devină accesibilă tuturor.

O locuință bună este, în primul rând, funcțională. Iar casa ta evoluează odată cu nevoile familiei tale: trebuie să fie „verde”, sustenabilă, confortabilă, de calitate, să aibă stil, să fie organizată și să arate foarte bine. Îți iubești casa, de aceea te gândești mereu cum ai putea să o faci mai bună. Am conceput special pentru tine produse și soluții care te vor ajuta să-ți reamenajezi sau renovezi casa mult mai ușor. Soluții gândite pentru nevoile tale, ca tu să locuiești într-o casă mai bună, alături de cei dragi. Aceasta înseamnă că îți oferim mereu soluțiile potrivite atunci când ai nevoie, la prețuri accesibile și corecte.

Obiectivul nostru este să-ți oferim produse cu prețuri mici la un standard înalt de calitate.

Știi că o casă bună se construiește cu multă atenție la detalii. Cu produse atent verificate, care respectă standarde de calitate. Cu multă grijă și responsabil. Gândim la fel. Prețuri mici nu înseamnă că facem rabat la calitate, înseamnă că punem nevoile tale pe primul plan. Suntem în permanență la curent cu noutățile din piață, verificăm atent produsele furnizorilor noștri, pentru ca în final să îți oferim confort sporit la prețul corect pentru buzunarul tău.

La noi, prețurile sunt mici în fiecare zi și nu e nevoie să aștepți perioada promoțiilor.

Experiența ta în relația cu noi este esențială. Recunoaștem că nu poate fi totul simplu și ușor, dar vrem să te ajutăm! Nu ai nevoie să aștepți promoțiile și astfel să-ți amâni proiecte importante de reamenajare. Baia sau bucătăria ta nu pot aștepta sezonul de promoții, despre care nu ești nici măcar sigur(ă) că include reduceri la produsele de care ai nevoie cu adevărat.

Vino în magazine și descoperă produsele de care ai nevoie pentru proiectele tale!

Ai o baie mică, dar ai nevoie de spațiu mare de depozitare? Vrei să înlocuiești cada cu o cabină de duș, dar nu găsești soluția flexibilă și adaptată spațiului de care dispui? Crezi că bucătăria ta poate fi mai bine organizată? Vrei să renunți la planurile de renovare, pentru că bugetul tău e limitat? La noi găsești prețuri mici în fiecare zi, de aceea te așteptăm pe tot parcursul anului în magazinele noastre. Vino cu proiectele tale în minte. La noi vei găsi mereu inspirația și produsele potrivite pentru casa ta.

Dezvoltarea gamei de produse

În magazinele noastre vei găsi produse concepute după nevoile tale. Știm care sunt nevoile tale, pentru că ținem cont de feedback-ul tău. Majoritatea apartamentelor în care locuim nu dispun de suprafețe generoase. Știm că e tot mai greu să îți organizezi spațiul, cauți mereu soluții de îmbunătățire a locuinței și nu întotdeauna gasești variantele optime pentru tine.

Gamele noastre de produse sunt create după chipul și asemănarea casei tale. Fiecare produs, indiferent de categorie sau dimensiune are în spate munca titanică de cercetare a tuturor colegilor din grupul Kingfisher. În fiecare zi ascultăm cu atenție, verificăm materiale, căutăm soluții, inovăm. Pentru ca tu să ai mereu încredere că la noi găsești tot ce ai nevoie. Indiferent de proiect, la prețuri mereu mici.

Cum îți asigurăm prețuri mici zilnic? Gamele noastre de produse sunt negociate și create îndeaproape cu furnizorii, astfel încât să beneficiezi mereu de cele mai bune prețuri. Avem o politică strictă de colaborare cu toți furnizorii, toate produsele fiind supuse unor proceduri atente de verificare, astfel încât să fie în conformitate cu standardele noastre de calitate, inclusiv prin vizite la sediile și fabricile furnizorilor.

La Brico Depot, credem că adevărata valoare stă în lucrurile simple. Proiectele tale de îmbunătățire a locuinței nu trebuie să se transforme într-un coșmar: lipsă de timp, inspirație, buget sau chiar de abilități. Acesta e motivul pentru care gamele noastre de produse au fost dezvoltate cu conceptul simplității în minte. Design simplu, ușor de montat, funcționale și eficiente din punct de vedere al spațiului utilizat. Fără să facem rabat de la calitate. Dimpotrivă, obținem economii de costuri, care se reflectă în promisiunea noastră pentru tine: prețuri mici zilnic.

Magazinele Brico Depot

Atunci când vorbim despre simplificare, nu ne referim doar la gama de produse. Atunci când ne vizitezi trebuie să găsești repede și intuitiv lucrurile de care ai nevoie. Timpul tău e prețios, de aceea vei observa în magazinele noastre modalități noi de expunere a produselor. Cât mai simplu. Să îți dai seama dintr-o privire cum va arăta mobilierul de baie în spațiul tău, gresia pe peretele din bucătărie sau parchetul în sufrageria ta.

Vei descoperi zone de expunere inspiraționale, pentru că știm că ai vrei să vezi cum funcționează. Poți testa cu încredere, poți cere sfaturi de la specialiștii noștri din magazine și, în același timp, poți găsi inspirația necesară personalizării casei tale.

Un magazin eficient atât pentru noi, cât și pentru tine, începe de la lucrurile simple. De la semnalizarea produselor la raft și a raioanelor, modul în care sunt amplasate casele de marcat, până la prezentarea tuturor gamelor de produse, fie că vorbim despre unelte, bucătării sau materiale de construcții. Simplitatea în funcționare înseamnă, în același timp, și economii de costuri. Obiectivul nostru este ca toate economiile pe care le obținem din toate aceste acțiuni să se transforme în beneficii pentru tine.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360