Pentru ca via╚Ťa s─â fie roz, alege vopseaua de interior Colours

Pentru ca via╚Ťa s─â fie roz, alege vopseaua de interior Colours

#TutorialeProdus

De câte ori ╚Ťi s-a întâmplat s─â intri în buc─ât─ârie ╚Öi s─â consta╚Ťi c─â, de╚Öi ai schimbat mobilierul ╚Öi ai cele mai noi ustensile de g─âtit, atmosfera are aceea╚Öi tent─â monoton─â? Sau s─â î╚Ťi par─â c─â vecinii t─âi au spa╚Ťiul mult mai mic ╚Öi nu au f─âcut schimb─âri majore prea recent? Cumva, camerele lor arat─â mai bine, sunt mai primitoare ╚Öi mai calde.  Când mergi la ei, totul ╚Ťi se pare atât de curat ╚Öi îngrijit, încât te întrebi care este secretul? Trebuie s─â afli cumva cum au reu╚Öit s─â creeze acel ambient pl─âcut ╚Öi te decizi s─â îi invi╚Ťi la tine în weekend, la o vorb─â, o cafea ╚Öi ceva dulce (poate ni╚Öte cl─âtite). Ce au f─âcut ei atât de special ca spa╚Ťiul lor limitat s─â arate atât de curat ╚Öi vesel? R─âspunsul este mai simplu decât crezi:  ╚Öi-au vopsit locuin╚Ťa într-un alb imaculat.

Este foarte bine de ╚Ötiut cât─â importan╚Ť─â are zugr─âvirea periodic─â a c─âminului nostru, deoarece prin acest proces, nu asiguri doar men╚Ťinerea unui aer proasp─ât, ci ╚Öi protejezi pere╚Ťii de murd─ârie ╚Öi îmbâcsire. De cele mai multe ori, înc─âperile vopsite cel mai des sunt baia ╚Öi buc─ât─âria, pentru c─â în aceste locuri, gradul de degradare ╚Öi decolorare este cel mai mare.

Dac─â nu ╚Ötii înc─â de ce vopsea alb─â pentru interior ai nevoie ca s─â ob╚Ťii o atmosfer─â de vis, te invit─âm s─â descoperi noua gam─â de vopsele Colours, special conceput─â pentru fiecare camer─â a casei tale, în func╚Ťie de textura dorit─â. Îmbun─ât─â╚Ťirile aduse acestei game se refer─â la durabilitate (rezisten╚Ťa la sp─âlare) ╚Öi la vitez─â (num─ârul de straturi necesare pentru a finaliza rapid lucrarea). De exemplu, dac─â î╚Ťi dore╚Öti s─â ai în baie un ambient relaxant ╚Öi lini╚Ötit, astfel încât s─â te bucuri de confort ╚Öi intimitate, noi î╚Ťi recomand─âm s─â utilizezi vopseaua lavabil─â alb─â cu luciu delicat pentru baie de la Colours. Este ideal─â pentru suprafe╚Ťele interioare, întinse, cum ar fi pere╚Ťii ╚Öi tavanele, ╚Öi ofer─â o acoperire de calitate care dureaz─â. Un alb imaculat ╚Öi rezistent te va surprinde pl─âcut oricând ╚Öi oriunde.

De asemenea, s─â nu uit─âm de buc─ât─ârie, locul unde igrasia se instaleaz─â destul de repede ╚Öi u╚Öor, iar aburii de la mâncare faciliteaz─â îng─âlbenirea pere╚Ťilor. ╚śi aici este necesar s─â zugr─âvim regulat, cu o vopsea durabil─â ╚Öi rezistent─â la petele de ulei ╚Öi gr─âsime, iar pentru a face acest lucru cât mai accesibil pentru toat─â lumea,exist─â cu siguran╚Ť─â o solu╚Ťie, ╚Öi anume: vopseaua lavabil─â alb mat pentru buc─ât─ârii. Aceasta ofer─â acoperire maxim─â ╚Öi se utilizeaz─â pe suprafe╚Ťele întinse – pere╚Ťi ╚Öi tavane. Pentru o culoare alb─â, catifelat─â ╚Öi pur─â, care s─â îmbrace frumos înc─âperea ╚Öi s─â scoat─â în eviden╚Ť─â mobilierul, î╚Ťi recomand─âm s─â folose╚Öti aceast─â vopsea din noua gam─â Colours.

╚śi pentru c─â ne dorim s─â îndeplinim dorin╚Ťele tuturor clien╚Ťilor, mai ╚Ťii minte ce am zis la început în titlul articolului? Pentru ca via╚Ťa s─â fie roz, alege vopseaua de interior alb─â. Ei bine, de acum este posibil s─â ai orice camer─â zugr─âvit─â într-o nuan╚Ť─â de roz-alb, mat ╚Öi lucios, fiindc─â exist─â  gama unificat─â de vopsele Dulux.De ce spunem c─â este unificat─â? Pentru c─â aceast─â gam─â ofer─â nuna╚Ťe de alb diversificate ╚Öi este special conceput─â pentru fiecare înc─âpere. Gama unificat─â de vopsele Dulux se diferen╚Ťiaz─â de celelalte m─ârci prin faptul c─â ofer─â sustenabilitate. Ce înseamn─â asta? Vopselele au un con╚Ťinut minim de compu╚Öi organici volatili, iar ambalajul lor a fost standardizat la g─âle╚Ťi rotunde din plastic, care se pot recicla. Cum ar fi dac─â, începând de ast─âzi, sufrageria ta ar ar─âta minunat, curat─â ╚Öi primitoare, numai bun─â pentru o  petrecere? Hai s─â facem o surpriz─â celor dragi, amenajând casa cu baloane ╚Öi ghirlande colorate ╚Öi preg─âtind delicatese culinare ╚Öi sucuri naturale.  Pozele de petrecere vor ar─âta superb într-un spa╚Ťiu deschis ╚Öi viu colorat.

Pentru a descoperi întreaga gam─â de vopsea alb─â pentru interior de la Colours ╚Öi Dulux, vino în cel mai apropiat magazin Brico Dépôt din ora╚Öul t─âu ╚Öi te vom ajuta s─â faci alegerea potrivit─â în transformarea locuin╚Ťei tale într-o surs─â de inspira╚Ťie divin─â!

Te-ar mai putea interesa
Cum să montezi singur un gard de sârmă
Cum să montezi singur un gard de sârmă
Citește articolul #How To
Cum să construiești un gabion?
Cum să construiești un gabion?
Citește articolul #How To
3 modalit─â╚Ťi pentru a-╚Ťi ├«nfrumuse╚Ťa gardul din lemn
3 modalit─â╚Ťi pentru a-╚Ťi ├«nfrumuse╚Ťa gardul din lemn
Citește articolul #How To
Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate
Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate
Citește articolul #How To
Idei pentru o baie de 8m2
Idei pentru o baie de 8m2
Citește articolul #How To
Idei pentru o baie potrivit─â cuplurilor de 6.3m2
Idei pentru o baie potrivit─â cuplurilor de 6.3m2
Citește articolul #How To