Lampa solara patrata din otel

Cod produs: 100651181
De la 950lei/buc
(TVA inclus | taxa verde: 0.89 lei)
Oferta valabila in limita stocului disponibil sau, dupa caz, in termenii si perioada mentionate in Regulamentul campaniei, disponibil pe site.
1400lei -32%
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Lampa solară sub forma unui cub elegant va fi un mare plus pentru grădina ta! Fabricată din oțel inoxidabil mat, este durabilă și rezistentă la condițiile meteorologice. Datorită bateriilor solare, o poți încărca în timpul zilei și vei folosi lumina după bunul plac seara. Vârful ascuțit de la baza lămpii permite fixarea ușoară in sol. Fiind alimentată solar, nu necesită cabluri de alimentare cu energie electrică. Lampa solară de exterior este ideală pentru curtea, grădina sau terasa ta, se montează ușor și funcționează fără probleme timp îndelungat. Acest produs oferă utilizare ușoară, cu alimentare pe parcursul zilei și are o garanție de 2 ani. Produsul este economic, iar în spațiul amplasat oferă o luminozitate convenabilă.

 

  Produsul Lampa solara patrata din otel face parte din Iluminare exterioara, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Lampi solare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

  Mai multe informații

  Mai multe informații
  EAN Code 3663602891956
  Tip produs Lampa
  Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România