Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Kingfisher lansează la nivel internațional noua gamă unificată pentru soluții outdoor

Campania de comunicare desfășurată la nivel internațional în Marea Britanie, Franța și România, poartă semnătura celebrului regizor Dexter Fletcher și are la bază insight-uri asupra dorințelor reale pe care clienții le au. #IncepeCevaNou este un concept global, născut dintr-o idee simplă – ”Home is where your heart is”.

 

În România, gama unificată de grădină Denia va fi disponibilă începând cu 8 aprilie, dată la care va fi lansat un nou spot TV. Spotul este creat pornind de la studii ample care au arătat că în orice colț al Europei, oamenii au aceleași așteptări în materie de amenajări exterioare.

 

Odată cu apariția noului catalog, valabil în perioada 8-20 aprilie, clienții pot achiziționa noul mobilier de grădină Denia, ce respectă cei mai importanți factori pentru amenajarea spațiului exterior: materiale de calitate care rezistă la intemperii și la condițiile de mediu, produse uşor de instalat, ghiduri și POS pentru explicarea etapelor principale ale proiectului. Mobilierul cuprinde masă extensibilă, scaune pliabile, bancă și ladă perne. Aceasta poate constitui un spațiu adițional de stocare având și funcționalitate de masă și bancă.

 

Produsele sunt ușor de asamblat și depozitat, și sunt realizate din lemn certificat si rezistent.

 

Totodată, în această perioadă, clienții pot achiziționa noile sisteme de furtune, derulatoare și conectică din noua gama Verve, plante de sezon, mașini de tuns iarba dar si soluții adaptate șantierelor –ce acoperă o gama completa de materiale de construcții, instalații si amenajare. În România, campania va rula între 8 și 20 aprilie, în cele 15 magazine Brico Dépôt la nivel național.

 

Despre Brico Dépôt

Brico Dépôt este parte a lui Kingfisher plc, grup de retail de home improvement din Europa, cu peste 1100 de magazine în 10 țări din Europa. Pentru mai multe informaţii: http://www.kingfisher.com/http://www.bricodepot.ro și pe pagina de Facebook Brico Dépôt România.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360