Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Sobe si seminee pe lemne

Cele mai căutate

Produse din categoria Sobe si seminee pe lemne


Te-ar putea interesa și:

Brichete, Lemne de foc, Peleti, Cazane, Seminee electrice.


Fie că locuiești la casă sau la apartament, un șemineu elegant care să completeze perfect ambientul locuinței tale cozy sau o sobă pe lemne care să îți ofere un confort termic ridicat în zilele friguroase, sunt alegerea ideală pentru a crea o atmosferă plăcută acasă. Astfel, în funcție de dorințele tale, la Brico Depot găsești o gamă largă de modele de sobe pe lemne și șeminee.

Aruncă o privire pe site și vezi toate modalitățile de încălzire pe lemne pe care le ai la dispoziție. Toate pentru confortul tău.

Ca să-ți faci o idee dinainte să ajungi la Brico Depot, la noi găsești următoarele variante de sobe din teracotă, tablă sau ceramică și șeminee pe lemne:

  • Sobă din terecotă scărișoară
  • Sobă din teracotă colț
  • Sobă din teracotă pentru gătit – prevăzută și cu plită, pentru cele mai gustoase scrijele, ca la bunica acasă, dar și pentru diferite mâncăruri delicioase cum numai pe sobă se pot face
  • Sobă teracotă tip șemineu
  • Sobă teracotă tip cizmă
  • Sobă bucătărie din oțel
  • Sobă din tablă emailată
  • Șemineu pe lemne din oțel

Însă, dacă îți dorești să achiziționezi o sobă, dar nu îți place ideea că va trebui să te aprovizionezi cu lemne periodic, poți opta pentru o sobă pe gaz din ceramică. Ușor de montat și întreținut, vei beneficia de căldură variabilă, având posibilitatea de a alege treapta de căldură potrivită.

În funcție de spațiul de care dispui, dacă locuiești la casă sau într-un apartament mai micuț, la Brico Depot găsești sobe, șeminee pe lemne sau gaz potrivite pentru a încălzi o suprafață de la 24, până la 50 mp.

Extrem de practice sunt și sobele pentru bucătărie, cu dimensiuni potrivite pentru a se încadra perfect într-o bucătărie de vară sau chiar în cea din interiorul casei. Acestea sunt prevăzute cu plite din fontă, dar și cu cuptor cu temperatură reglabilă.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360