Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Radiator portprosop, 120 x 60 mm, crom

de la
28200
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Calculează rata cu BT Direct!

Descriere

Datorită radiatorului portprosop cu o dimensiune de 120 x 60 cm, baia ta se va încălzi în doar câteva minute. Acesta reprezintă alegerea perfectă atât pentru tine, cât și pentru familia ta. Nu doar că este foarte ușor de folosit, dar este și o investiție pe termen lung. Se recomandă utilizarea produsului cu sisteme de încălzire centrală cu apă caldă. Instalarea trebuie efectuată de către un profesionist calificat sau de către o altă persoană complet specializată. Şterge suprafaţa cu o lavetă umedă moale. Nu utiliza niciodată produse de curăţare abrazive pe acest produs, deoarece vor deteriora suprafaţa.

 

Avantaje şi beneficii

Material rezistent

Calitate înaltă

Ajută la prevenirea mucegaiului

Specificaţii

    • Tip produs: Radiator portprosop
    • Material: Oțel

  • Înălțime (mm): 120
  • Lățime (mm): 60
  • Presiune maximă (bari): 10
  • Accesorii incluse: Da
  • Garanţie (ani): 5

Instrucţiuni: Se recomandă utilizarea produsului cu sisteme de încălzire centrală cu apă caldă. Instalarea trebuie efectuată de către un profesionist calificat sau de către o altă persoană complet specializată. Şterge suprafaţa cu o lavetă umedă moale. Nu utiliza niciodată produse de curăţare abrazive pe acest produs, deoarece vor deteriora suprafaţa.

Cod EAN: 3663602845164

Produsul Radiator portprosop, 120 x 60 mm, crom face parte din Radiatoare, secțiunea Încălzire și climatizare. Vezi mai multe produse similare în Radiatoare electrice. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.