Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Supapa presiune, 6 bar, 90°C

Cod produs: 100867499
9900lei /buc
(TVA inclus)
Ridică din magazin
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
Ridică din magazin
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
Începând de la 16 lei
Schimbarea magazinului poate modifica prețurile și stocurile

Descriere produs Supapa presiune, 6 bar, 90°C

Utila in cazul panourilor solare conectate la un boiler, supapa de presiune reprezinta o piesa eficienta, care asigura buna functionare a intregului mecanism de incalzire a apei. Utilizata in cadrul sistemelor termice de apa, supapa garanteaza ca presiunea lichidelor din interior nu depaseste limitele impuse, si anume, presiunea maxima de 6 bar si temperatura de 90°C. Cand puterea lichidului aflat in presiune este mai ridicat, supapa intra in actiune, prin eliberarea unei cantitati predeterminate de fluid, impiedicand ca presiunea admisa de 6 bar sa fie depasita. Asadar, un constructor sau o persoana specializata in domeniu pot verifica periodic piesa.

• Rezistent

• Eficient

• De calitate

Presiune: 6 bari

Temperatur?: 90°C

Produsul Supapa presiune, 6 bar, 90°C face parte din Incalzire apa, secțiunea Incalzire si climatizare. Vezi mai multe produse similare în Panouri solare si accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Specificații tehnice

Specificații tehnice
EAN Code4026755281613
Greutate produs ambalat (kg)0.230000
Tip produsSupapa presiune
Tip sistemNepresurizat

Recenzii

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România