Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Transformator 7 W

de la
7900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.12 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Perfect pentru controlarea intensității luminilor instalate pe podeaua din interiorul casei, transformatorul Colours este fabricat din plastic, un material durabil și rezistent în timp. Acest transformator beneficiază de puterea maximă de 7 W și se conectează la sistemul de electricitate principal al casei, după ce luminile sunt instalate cu succes. Potrivit strict pentru utilizarea în interior, transformatorul Colours se poate conecta la o tensiune de 220 V. Gradul de protecție IP20 asigură o manevrare facilă cu mâna, fără a strica în vreun fel produsul. Pentru siguranța personală, se recomandă citirea cu atenție a instrucțiunilor de pe spatele transformatorului, înainte de utilizare.

 

Avantaje şi beneficii

Durabil

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Transformator
  • Brand: Colours
  • Material: Plastic
  • Culoare: Alb
  • Voltaj (V): 220
  • Energie în wați (W): 7
  • Garanție (ani): 2
Cod EAN: 3663602762546

Produsul Transformator 7 W face parte din Iluminat tehnic, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Corpuri de iluminat interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.