Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Transformator 15 W

de la
8900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.12 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Transformatorul Colours ajută la controlarea sistemului de iluminat instalat în podeaua din casă. Acest transformator alb se utilizează strict în interiorul casei, după instalarea sistemului de lumini și se conectează la sistemul central de energie electrică din locuință, la tensiune cuprinsă între 220 și 240 V. Puterea maximă a transformatorului de tensiune alb Colours este de 15 W. Acesta promite o rezistență îndelungată în timp, datorită plasticului din componență, un material durabil și calitativ. Se utilizează cu grijă și mare atenție, conform indicațiilor inscripționate pe spatele produsului și în manualul de utilizare din pachet.

 

Avantaje şi beneficii

Durabil

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Transformator
  • Brand: Colours
  • Material: Plastic
  • Culoare: Alb
  • Voltaj (V): 220-240
  • Energie în wați (W): 15
  • Garanție (ani): 2
Cod EAN: 3663602762553

Produsul Transformator 15 W face parte din Iluminat tehnic, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Corpuri de iluminat interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.