Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Senzor miscare, negru, 200 W • Merrit

de la
3400
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Senzorul negru, fabricat de Merrit, are puterea de 200 W. Acest produs este recomandat să fie instalat în zone și spații greu accesibile sau cu trafic sporit. Un senzor de mișcare înseamnă un iluminat economic, mai ales când e vorba de un trafic sporit de persoane care ar necesita mereu comutarea iluminatului pornit-oprit. Pentru spații des circulate și aglomerate sau spații greu accesibile, e ideal să iluminezi cu ajutorul unui senzor de mișcare. Senzorul de mișcare joacă rolul de întrerupător de curent. Datorită unui unghi de detectare de circa 360 de grade, a distanței de detecție destul de generoase si a duratei de acționare de la câteva secunde până la câteva minute, poți ilumina eficient orice încăpere.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent și fiabil

Calitate superioara

Specificaţii

  • Tip produs: Senzor
  • Brand: Merrit
  • Material: Plastic
  • Culoare: Negru
  • Energie în wați (W): 200
  • Senzor mișcare: Da
Cod EAN: 3663602893523

Produsul Senzor miscare, negru, 200 W • Merrit face parte din Iluminat tehnic, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Corpuri de iluminat interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.