Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Reflector cu detectare 20 W, 1600 lm

de la
8800
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Confecționat din aluminiu, sticlă și plastic, reflectorul cu puterea de 20 W este cea mai bună opțiune pentru tine. El se poate monta atât în interior, cât și în exterior. Utilizează tehnologie LED și are un consum mic de energie. Ba mai mult, menține o culoare benefică pentru lucru și are tensiunea electrică de 220-240 V. Are design clasic și culoare neagră. Se montează ușor și este calitativ. De asemenea, este rezistent la îngheț sau praf. Are garantie de cinci ani de zile, iar durata sa de viață este de 30000 h.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent

Tehnologie LED

Specificaţii

  • Tip produs: Reflector
  • Material: Aluminiu, sticlă, plastic
  • Culoare: Negru
  • Lumeni (lm): 1600
  • Voltaj (V): 220-240
  • Energie în wați (W): 20
  • Senzor mișcare: Nu
  • Garanție (ani): 5

Instrucțiuni: Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare. Asigurați-vă că echipamentul este stins înainte de instalare. Becul LED nu se poate înlocui.

Cod EAN: 5059340077079

Produsul Reflector cu detectare 20 W, 1600 lm face parte din Iluminat tehnic, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Corpuri de iluminat interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.