Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Reflector cu senzor miscare, LED, 10 W, 800 lm

de la
7400
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ideal pentru iluminarea zonelor din exterior, reflectorul LED este fabricat dintr-un material combinat cu aluminiu, sticlă și plastic. Acesta este de culoare neagră, utilizează tehnologia LED și luminează puternic în culoare albă, rece (800 lm). Ba mai mult, menține o culoare benefică pentru lucru. Are senzor de mișcare, tensiune electrică de 220-240 V și garanție de doi ani de zile. Puterea sa este de 10 W și este rezistent în timp. Durata sa de viață este de 30000 h și are formă dreptunghiulară. De asemenea, raportul calitate-preț este unul extrem de avantajos.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent

Tehnologie LED

Specificaţii

  • Tip produs: Reflector
  • Material: Aluminiu, sticlă, plastic
  • Culoare: Negru
  • Lumeni (lm): 800
  • Voltaj (V): 220-240
  • Energie în wați (W): 10
  • Senzor mișcare: Da
  • Garanție (ani): 2

Instrucțiuni: Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare. Asigurați-vă că echipamentul este stins înainte de instalare. Becul LED nu se poate înlocui.

Cod EAN: 5059340077055

Produsul Reflector cu senzor miscare, LED, 10 W, 800 lm face parte din Iluminat tehnic, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Corpuri de iluminat interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.