Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Reflector LED 20 W, 1600 lm

de la
5800
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ideal pentru iluminarea atelierelor de lucru din exterior, reflectorul LED este fabricat dintr-un material combinat cu aluminiu și sticlă. Acesta este de culoare albă, utilizează tehnologia LED, are consum mic de energie și luminează puternic în culoare albă, rece (1600 lm). Mai mult, menține o culoare benefică pentru lucru. Nu are senzor de mișcare, tensiune electrică este de 220-240 V și frecvența maximă de 60 Hz. Puterea sa este de 20 W și este foarte rezistent. Durata sa de viață este de 30000 h și are cap de înclinare reglabil. Are preț excelent.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent

Tehnologie LED

Specificaţii

  • Tip produs: Reflector
  • Material: Aluminiu și sticlă
  • Culoare: Alb
  • Lumeni (lm): 1600
  • Voltaj (V): 220-240
  • Energie în wați (W): 20
  • Senzor mișcare: Nu
  • Garanție (ani): 5

Instrucțiuni: Instalați dispozitivul de fixare pe perete folosind dispozitivele de fixare furnizate, lăsând suficient spațiu pentru cablare. Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de instalare

Cod EAN: 5059340077000

Produsul Reflector LED 20 W, 1600 lm face parte din Iluminat tehnic, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Corpuri de iluminat interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.