Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Proiector solar tarus, 50 lm

de la
7000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Proiectorul prevăzut cu tăruș este soluția ideală pentru iluminarea grădinilor, aleilor, parcărilor sau pentru iluminarea de veghe pe perioada nopții în incinta halelor, a depozitelor, etc. Produsul are puterea nominală de 230 W. Proiectorul suportă și diferențele de tensiune la care poate fi supus. Produsul rezistent poate fi folosit prin înfigere în sol, nu necesită unelte speciale și montaj. Nuanța este ușor de asortat în orice spațiu. Raportul preț-calitate este avantajos. Nu ezita să iluminezi spațiile externe cu acest proiector, pentru mai mult confort. Proiectoarele înlocuiesc cu succes lipsa iluminării stradale, oferind lumină în curtea sau grădina ta.

 

    Cod EAN: 5059340130842

    Produsul Proiector solar tarus, 50 lm face parte din Iluminat tehnic, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Corpuri de iluminat interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.