Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Lampa LED de siguranta EXIT

de la
7550
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.95 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Un accesoriu indispensabil în cadrul oricărui magazin sau spațiu comercial, îl reprezintă lampa de siguranță EXIT (ieșire), pentru a semnala căile de ieșire din incintă. Având încorporate 4 leduri, lampa de siguranță este fabricată din plastic, un material durabil și calitativ, rezistent în timp. Mai mult, consumul de energie electrică a lămpii de siguranță este redus, datorită tehnologiei LED. Ușor de reperat, pe suprafața albă a lămpii se regăsește o pictogramă verde, care indică ieșirea. Se instalează simplu și fără efort și beneficiază de factorul de protecție IP30, ce se adresează firelor groase.

 

Avantaje şi beneficii

Durabil

Economic

Specificaţii

  • Tip produs: Lămpă de lucru
  • Material: Plastic
  • Culoare: Alb
  • Tehnologie lumină: LED
Cod EAN: 6424679999405

Produsul Lampa LED de siguranta EXIT face parte din Iluminat tehnic, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Corpuri de iluminat interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.