Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Instalatie solara, 8 buc Lobi

de la
7900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Instalația electrică are 8 becuri LED, este fabricată din metal de culoarea cuprului și plastic. Este creată pentru a vă îmbunătăți decorul în aer liber și pentru a crea o atmosferă caldă și plăcută. Panoul solar vă va economisi curent, folosind energie verde. Nu necesită instalații electrice, instalația de lumini este ideală pentru zonele care nu au energie electrică. Produsul se bazează pe tehnologie LED și energie solară. Puterea este dată de cele 8 becuri x 0.06 W. Corpurile de iluminat sunt protejate cu factor IP 44, împotriva pătrunderii corpurilor solide mai mari de 1 mm și împotriva stropirii cu apă. Bateria reîncărcabilă solar este inclusă în kit.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de instalat

Cu energie solara

Specificaţii

  • Tip produs: Instalație solară
  • Material: Metal
  • Culoare: Alb
  • Tehnologie lumină: Solar
  • Energie în wați (W): 0.2
  • Senzor mișcare: Nu
  • Garanție (ani): 2
Cod EAN: 5059340020563

Produsul Instalatie solara, 8 buc Lobi face parte din Iluminat tehnic, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Corpuri de iluminat exterior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.