Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Banda LED 3 m

de la
9500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Dă un aer colorat și vesel fiecărei camere din locuință de sărbători, cu ajutorul benzii LED multicolore, ce va aduce un joc spectaculos de lumini, de care se va bucura întreaga familie. Simplu de instalat, banda LED se poate lipi pur și simplu de diverse suprafețe, precum peretele din spatele televizorului, deasupra bibliotecii sau chiar in zona perdelei. Tehnologia LED a benzii promite un consum redus de energie electrică, astfel încât o puteți lăsa în priză pentru o perioadă îndelungată. Lungimea de 3 m a benzii vă oferă libertate deplină în alegerea unui spațiu potrivit, iar, în cazul în care doriți să o montați în mai multe locuri, banda LED se poate tăia în mai multe bucăți.

 

Avantaje şi beneficii

Tehnologia LED

Portabilă

Specificaţii

  • Tip produs: Bandă LED
  • Tehnologie lumină: LED
  • Senzor mișcare: Nu
  • Lungime (cm): 300
Cod EAN: 5059340072500

Produsul Banda LED 3 m face parte din Iluminat tehnic, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Corpuri de iluminat interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.