Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Plafoniera LED, maro, Ø 43 • Yonnet

de la
15000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Adaugă o notă modernă locuinței tale prin intermediul plafonierei din gama Yonnet, marginile sale cu aspect de lemn schimbând aspectul camerei complet. Dacă ai un mobilier în stil rustic sau clasic, poți alegere această plafonieră pentru ca efectul final să aibă un impact puternic, în timp ce starea de armonie va invada spațiul personal. Tehnologia LED, alături de clasa energetică eficientă, garantează scăderea consumului de energie electrică, indiferent de cât timp va rămâne aprinsă lumina. Designul compact și subțire al corpului de iluminat se potrivește camerelor cu înălțime redusă, în special celor din interiorul blocurilor.

 

Avantaje şi beneficii

Clasă energetică eficientă

Design compact

Rezistență în timp

Specificaţii

  • Tip produs: Plafonieră
  • Gamă: Yonnet
  • Culoare: Maro

Instrucţiuni: Se recomandă consultarea manualului de instrucțiuni inclus în pachet, pentru ajutor pas cu în pas în montarea produslui.

Cod EAN: 5059340097411

Produsul Plafoniera LED, maro, Ø 43 • Yonnet face parte din Iluminat interior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Plafoniere. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.