Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Plafoniera LED, alba, Ø 43 • Yonnet

de la
10000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Plafoniera Yonnet va completa aspectul locuinței prin designul său clasic, care se potrivește cu precădere camerelor cu înălțimea redusă, astfel încât spațiul va fi folosit eficient. Culoarea albă va dispersa uniform lumina către toate colțurile camerei, creând un ambient plăcut de care toți membrii familiei se pot bucura la finalul unei zile obositoare. Datorită tehnologiei LED, care folosește spoturi amplasate corect de-a lungul aplicei, consumul de energie electrică va scădea semnificativ. Mai mult, corpul de iluminat cu diametrul de 43 cm, se montează ușor și repede, prin intermediul instrucțiunilor detaliate din pachet.

 

Avantaje şi beneficii

Clasă energetică eficientă

Design compact

Rezistență în timp

Specificaţii

  • Tip produs: Plafonieră
  • Gamă: Yonnet
  • Culoare: Alb

Instrucţiuni: Se recomandă consultarea manualului de instrucțiuni inclus în pachet, pentru ajutor pas cu în pas în montarea produslui.

Cod EAN: 5059340097381

Produsul Plafoniera LED, alba, Ø 43 • Yonnet face parte din Iluminat interior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Plafoniere. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.