Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Plafoniera LED, neagra, Ø 43 • Yonnet

de la
12000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Tipul de lumină ales greșit poate avea repercusiuni grave asupra sănătății, deteriorând calitatea vederii în timp, ceea ce implică costuri adiționale neplanificate pentru membrii familiei. Prin montarea plafonierei din gama Yonnet, intensitatea luminii se va schimba considerabil datorită tehnologiei LED cu spoturi, astfel încât starea din interiorul locuinței va deveni mai plăcută. Clasa energetică eficientă garantează reducerea consumului de energie electrică, indiferent cât timp lumina va sta aprinsă. Designul compact și subțire al aplicei se potrivește camerelor cu înălțime redusă, poate fi montată cu ușurință pe tavan, fără a fi nevoie de ajutor specializat, deoarece pachetul vine însoțit cu instrucțiuni clare și ușor de urmat.

 

Avantaje şi beneficii

Tehnologie LED

Dispersia uniformă a luminii

Design compact

Specificaţii

  • Tip produs: Plafonieră
  • Gamă: Yonnet
  • Culoare: Negru

Instrucţiuni: Se recomandă consultarea manualului de instrucțiuni inclus în pachet, pentru ajutor pas cu în pas în montarea produslui.

Cod EAN: 5059340097350

Produsul Plafoniera LED, neagra, Ø 43 • Yonnet face parte din Iluminat interior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Plafoniere. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.