Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Plafoniera LED, maro, Ø 30, plastic • Yonnet

de la
9000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Becurile obișnuite rezistă foarte puțin, se ard des și pot deteriora iremediabil intreaga instalație electrică a locuinței, ceea ce va duce la cheltuieli suplimentare nedorite. Plafoniera din gama Yonnet funcționează pe baza tehnologiei led, spoturile montate dispersează lumina uniform indiferent de cameră, fie că vorbim de living, dormitor sau camera copiilor. Mai mult, consumul de energie electrică va fi diminuat considerabil, produsul beneficiind de o clasă energetică eficientă. Datorită designului compact și subțire, aplica cu diametrul de 30 cm, este ideală pentru camerele cu înălțime redusă, aduce un plus de eleganță și inovație spațiului ales, iar lumina filtrată se asortează cu restul articolelor de decor, formând un întreg.

 

Avantaje şi beneficii

Tehnologie LED

Dispersia uniformă a luminii

Design compact

Specificaţii

  • Tip produs: Plafonieră
  • Gamă: Yonnet
  • Culoare: Maro
  • Material: Plastic

Instrucţiuni: Se recomandă consultarea manualului de instrucțiuni inclus în pachet, pentru ajutor pas cu în pas în montarea produslui.

Cod EAN: 5059340097404

Produsul Plafoniera LED, maro, Ø 30, plastic • Yonnet face parte din Iluminat interior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Plafoniere. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.