Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Plafoniera LED, alba, Ø 30, plastic • Yonnet

de la
7000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Lumina potrivită este accesoriul ideal al fiecărei locuințe, deoarece are puterea de a schimba ambientul conform stilului și gustului personal. Plafoniera din gama Yonnet se montează ușor pe tavan, datorită designului extra subțire și compact, ideal pentru întregirea aspectului camerelor cu înălțime redusă, precum cele de bloc. Culoarea albă a plafonierei permite iluminarea tuturor colțurilor din casă, fiind distribuită în mod uniform, iar culoarea luminii nu va fi distorsionată. Tehnologia LED alături de clasa energetică eficientă a plafonierei asigură un consum redus de energie electrică, pentru a vă bucura mai mult timp de o lumină plăcută și intensă. Produsul este confecționat dintr-un material plastic dur, care va rezista pentru o durată de timp îndelungată.

 

Avantaje şi beneficii

Tehnologie LED

Dispersia uniformă a luminii

Design compact

Specificaţii

  • Tip produs: Plafonieră
  • Gamă: Yonnet
  • Culoare: Alb
  • Material: Plastic

Instrucţiuni: Se recomandă consultarea manualului de instrucțiuni inclus în pachet, pentru ajutor pas cu în pas în montarea produslui.

Cod EAN: 5059340097374

Produsul Plafoniera LED, alba, Ø 30, plastic • Yonnet face parte din Iluminat interior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Plafoniere. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.