Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Spot rotund, LED, IP65, alb

de la
5300
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Luminează-ți spațiul cu spotul alb și rotund dotat cu tehnologia LED. Spotul rotund este încastrabil și poate fi poziționat fie pe un perete vertical, fie sub blatul raftului din bucătărie, fie în tavan. Acesta poate reprezenta sursa principală de iluminare a locului sau doar parțială, dorind să pui în evidență anumite locuri din cameră. Spotul este creat astfel încât să poată fi înclinat pentru o poziționare personalizată. Datorită calităților sale, spotul are o durabilitate mare. Tehnologia cu LED este o sursă bună de economie și asigură consum scăzut de energie. Gradul de protecție al acestui produs este de IP65.

 

Avantaje şi beneficii

Durabil

Tehnologie LED

Încastrabile

Specificaţii

  • Tip produs: Spot
  • Culoare: Alb
  • Încastrare: DA
  • IP: 65

Instrucţiuni: A se instala de către un specialist autorizat

Cod EAN: 3663602460787

Produsul Spot rotund, LED, IP65, alb face parte din Iluminat interior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Spoturi. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.