Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Adaptor pentru priză, GU10, negru, plastic

de la
1020
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Adaptorul pentru priză GU10 negru este excelent pentru combinarea cu un cadru iluminat încastrat. Acesta reprezintă soluția pentru o iluminare personalizată sau pentru înlocuirea conectorilor existenți, care nu mai funcționează. Produsul este ușor de montat și poate fi simplu de curățat, cu o cârpă moale. Sunt incluse doar fixările articolului, iar garanția este de 2 ani. Adaptorul este fabricat din plastic. Un alt beneficiu este că durează în timp. Odată achiziționat, nu mai trebuie să îți faci griji că lampa ta preferată nu mai funcționează. Situația este salvată, iar tu te poți bucura în liniște cu reflectorul reparat.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de folosit

Ușor de curățat

Durabil

Specificaţii

  • Tip produs: Adaptor priză
  • Culoare: Negru
  • Tip dulie: GU10
  • Material: Plastic
  • Garanţie (ani): 2
Cod EAN: 3663602805038

Produsul Adaptor pentru priză, GU10, negru, plastic face parte din Iluminat interior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Spoturi. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.