Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Stalp exterior E27, negru-auriu • Toroba

de la
38000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Calculează rata cu BT Direct!

Descriere

Adu un plus de eleganță și rafinament terasei sau grădinii tale, cu noul model de stâlp exterior din gama Toroba. Cu un design atrăgător, o formă sferică în nuanțe de auriu și negru, stâlpul cu iluminare emite o lumină caldă care va pune în evidență orice spațiu verde. Becul integrat are un fasung tip E27. Stâlpul Toroba este o sursă de iluminat modernă pe care o poți folosi în diverse locuri din grădina ta. Poate pune în evidență plantele ornamentale din curtea casei, poate lumina anumite alei, culoare sau căi de acces din exterior spre intrarea în locuința ta.

 

Avantaje şi beneficii

Design elegant, compact

Durabilitate

Calitate superioară

Specificaţii

  • Tip produs: Stâlp
  • Culoare: Auriu și negru
  • Tip dulie: E27
Cod EAN: 5036581099664

Produsul Stalp exterior E27, negru-auriu • Toroba face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Stâlpi exterior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.