Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Stalp exterior • Blooma Tanakee

de la
15000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Include taxa verde: 0.3 lei
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Confecționat din oțel inoxidabil cu rezistență mare la coroziune, acest stâlp din gama Tanakee, marca Blooma, este ideal pentru a fi montat în stațiile exterioare ale locuinței tale. Produsul își poate găsi locul potrivit pe terasa casei, fiind funcțional indiferent de anotimp și de condițiile meteo. Este perfect pentru a decora aleile sau pentru a te ajuta să te orientezi în exterior după lăsarea întunericului. Acest stâlp are o putere de 60 W, iar clasa IP44 conferă produsului protecție împotriva pătrunderii corpurilor solide mai mari de 1 mm și a apei în interiorul stâlpului. De asemenea, clasa energetica A+, din care face parte produsul, îi garantează un consum energetic scăzut și implicit costuri mai reduse.

 

    Cod EAN: 5059340076812

    Produsul Stalp exterior • Blooma Tanakee face parte din Iluminat exterior deco, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Stâlpi exterior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.